Cele mai citite

Pantilimon, paznicul “pădurarilor”. E neînvins de trei meciuri

Costel Pantilimon face minuni la Nottingham. Internaţionalul român are trei meciuri fără gol primit între buturile lui Forest şi este idolul fanilor.
17.03.2018 | 19:50
Pantilimon, paznicul

Costel Pantilimon pare a-şi fi găsit, în sfârşit, locul potrivit între buturile echipei din Championship, Nottingham Forest, o fostă câştigătoare de Cupa Campionilor Europeni în anii 80 ai secolului trecut şi care a evoluat în această competiţie şi în România, la Piteşti, învingând pe FC Argeş.

Dar de atunci au trecut foarte mulţi ani iar pădurarii au tot coborât, eşalonul maxim pentru ei rămânând Championship, acolo unde se află şi în prezent, dar fără perspective de a ataca măcar barajul de promovare, de care o separă 16 puncte.

Ultimul gol primit a fost cu Birmingham

Deşi are patron american de doi ani încoace Nottingham Forest nu reuşeşte saltul valoric aşteptat, poate şi pentru că invrestiţiile yankeului nu au fost cele mai bune. Însă, cu siguranţă, aducerea lui Costel Pantilimon între buturi pare a fi o mare reuşită, fie şi prin perspectiva noului sezon.

Pantilimon a închis poarta de trei meciuri încoace, partide în care Forest a făcut mereu 0-0, ultimul meci fiind la Sheffield, pe terenul lui United, echipă care se bate pentru play-off. Gazdele nu au câştigat pentru că l-au avut în faţă pe portarul român, care scos totul. Ultimul gol primit a fost cel din minutul 87 al victoriei cu 2-1 acasă în faţa lui Birmingham. De atunci 270 de minute de invincibilitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri