Cele mai citite

Pantilimon se pregăteşte de DEBUT în Premier League cu Sunderland! Titularul echipei e făcut PRAF în Anglia

Costel Pantilimon s-a transferat în această vară de la Manchester City la Sunderland. Portarul român a pus umărul la titlul obţinut în sezonul trecut de "cetăţeni", însă a plecat la finele...
Autor: Marian Popovici | 30.10.2014 | 22:22

Costel Pantilimon s-a transferat în această vară de la Manchester City la Sunderland. Portarul român a pus umărul la titlul obţinut în sezonul trecut de “cetăţeni”, însă a plecat la finele sezonului la Sunderland, în speranţa că va fi titular.

City-win

Deşi a fost prezentat ca o mare vedetă, Pantilimon nu a reuşit să se impună ca titular în poarta echipei, managerul Gus Poyet hotărînd să îl titularizeze în Premier League tot pe Vito Mannone, titularul de anul trecut. După 9 etape trecute din noul sezon, evoluţiile lui Mannone au lăsat de dorit, presa din Anglia anunţînd că din etapa viitoare, Pantilimon îi va lua locul între buturi.

costel-pantilimon-sunderland

Vito Mannone, cel mai slab portar din Premier League

Sunderland s-a salvat miraculos de la retrogradare în sezonul trecut, portarul italian, Vito Mannone avînd un merit important în reuşita echipei. Chiar dacă a avut concurenţă serioasă de cînd a venit Pantilimon la echipă, managerul Gus Poyet a mers tot pe mîna italianului.

120105870

Mannone nu a reuşit să aibă evoluţii convingătoare în acest sezon, totul culminînd cu evoluţiile dezastruoase din ultimele două etape, 0-8 cu Southampton şi 0-2 cu Arsenal, meci în care Mannone a gafat la golul doi al lui Alexis Sanchez.

Capture

Presa din Marea Britanie a făcut o statistică care îl situează pe Mannone pe ultimul loc în ceea ce priveşte portarii din Premier League. Sunderland a încasat 3 goluri doar din gafele lui Mannone în cele 9 etape scurse pînă acum din campionat.

Suporterii îl vor pe Panti, presa îl dă titular

Suporterii de pe Stadium of Light au ajuns la capătul răbdării şi cer ca Mannone să fie schimbat cu Pantilimon începînd cu următoarea etapă. Fanii echipei scriu pe reţelele de socializare că Pantilimon ar trebui să fie folosit acum, altfel transferul portarului român nu are nici o acoperire.

Mai mult, presa engleză scrie că aproape sigur Pantilimon va apăra în următorul meci al lui Sunderland din Premier League, care se dispută luni, 3 noiembrie de la ora 22:00.

Costel+Pantilimon+Sunderland+v+Swansea+City+rQBtxpua2mvl

Sunderland a căzut pe locul 18 (primul retrogradabil) după ultimele două înfrîngeri, avînd a doua cea mai slabă apărare din Premier League cu 17 goluri încasate, unul mai puţin decît QPR.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!