Nicio categorie

Pantilimon şi-a ENERVAT un coechipier! “Nu mi-a picat bine”

Joe Hart, portarul lui Manchester City, a declarat pentru presa engleză că nu i-a picat bine perioada în care a fost rezerva românului Costel Pantilimon....
24.03.2014 | 10:44
Pantilimon şi-a ENERVAT un coechipier!

Joe Hart, portarul lui Manchester City, a declarat pentru presa engleză că nu i-a picat bine perioada în care a fost rezerva românului Costel Pantilimon.

“A fost greu, nu mi-a picat bine, din acest motiv nici nu am discutat despre asta pînă acum. Mă enervam cînd vedeam că nu sînt eu pe teren. Cu toate acestea, încă nu cred ca am devenit 100% opţiunea numărul 1. Mă antrenez în continuare foarte bine, şi încerc să-mi îmbunătăţesc jocul” a început Joe Hart declaraţiile pentru Mirror.

“Faptul că nu sînt sigur că voi începe meciul mă face să ma concentrez mai mult în timpul partidei. Fanii lui City apreciază acest lucru, mai ales că văd că dau totul pe teren” a încheiat Hart.

La începutul sezonului, Joe Hart a fost rezerva lui Costel Pantilimon pentru cîteva partide, după ce Manuel Pellegrini l-a pedepsit pentru cîteva erori făcute. Cu toate acestea, chilianul îl foloseşte iar pe englez în partidele importante, iar românul este în teren doar în duelurile din Cupă.

Manchester+City+v+Juventus+FC+UEFA+Europa+eQYp46gg1aNl

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri