Fotbal international

Ce LOVITURĂ pentru Panti! Se va bate din nou la TITLU în Anglia

Portarul lui Sunderland, Costel Pantilimon, a avut evoluţii foarte bune în sezonul trecut şi a reuşit să îşi salveze echipa de la retrogradare. Românul este văzut ca fiind unul dintre...
22.06.2015 | 23:52
Ce LOVITURA pentru Panti Se va bate din nou la TITLU in Anglia
ADVERTISEMENT

Portarul lui Sunderland, Costel Pantilimon, a avut evoluţii foarte bune în sezonul trecut şi a reuşit să îşi salveze echipa de la retrogradare. Românul este văzut ca fiind unul dintre portarii de top din Premier League, iar Daily Star anunţă o mutare spectaculoasă. 

Pantilimon ar putea reveni la Manchester City, în condiţiile în care Joe Hart e dorit de Real Madrid ca înlocuitor al lui Casillas. United nu vrea să se despartă de David De Gea, iar astfel “galacticii” s-au reorientat pentru goalkeeper-ul lui City. În aceste condiţii, Pantilimon ar putea reveni pe “Ettihad”, de data aceasta în postură de titular al lui City.

ADVERTISEMENT

BREAKING. Transferul anului între Chelsea şi Arsenal! L-AU LUAT!

Manchester City are o forţă financiară mare şi banii nu sînt o problemă la acest transfer. Conducerea lui Sunderland anunţă că Pantilimon e unul din oamenii de bază ai clubului. La Sunderland va continua pe banca tehnică şi olandezul Dick Advocaat, antrenorul spunînd în repetate rînduri că echipa a rămas în Premier League datorită lui Panti.

Transferul RATAT al Stelei e călcat în picioare: “Se crede mai bun decît e!”

Românul este cotat la 4,4 milioane de euro şi a jucat la Manchester City în perioada 2011-2014. În luna mai a anului trecut, Costel Pantilimon a devenit primul român care cîştigă Premier League.

ADVERTISEMENT

FOTO / Rojo a ajuns subiect de glume pe internet după ce a postat o poză! Nu a observat un detaliu important

STEAUA. Slovacii, speriaţi de Steaua: “Aş fi preferat alt adversar, chiar şi pe Celtic”

RUPTURĂ! 5 MOTIVE pentru care Ronaldo vrea să plece de la Real