Pantilimon, uimit de FORŢA lui Manchester City. “Nu mă aşteptam”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
17/08/2016, 18:18
Pantilimon, uimit de FORŢA lui Manchester City. “Nu mă aşteptam”

Costel Pantilimon, portarul lui Watford, a discutat, la distanţă de o lună de finalul EURO, despre dezamăgirile create de eliminarea prematură din grupe.

Jucătorul formaţiei engleze speră ca Daum să aducă un suflu nou în fotbalul românesc şi explică motivele decăderii fotbalului românesc.

“Şi eu sînt curios de noul selecţioner, de abordarea pe care o să o aibă. Chiar vrem să dăm uitării ce s-a întîmplat la EURO. Am fost dezamăgiţi, la fel cum am fost de entuziasmaţi că ne-am calificat. Încerc să fiu optimist, chiar dacă sînt şi realist şi ştiu că este greu. Nu este uşor ca un fotbalist din România să fie tot timpul în urmă cu salariul, incertitudinea asta nu face bine sportivului român. 

Mă aşteptam să fie o diferenţă între Steaua şi Manchester, dar poate nu atît de mare. Asta este realitatea în momentul de faţă. Trebuie să o suportăm şi să învăţăm dacă se poate. Să o luăm de la zero, cu ceea ce se întîmplă la Olimpiadă şi în fotbal. Să ne punem un semn de întrebare şi să o luăm de la capăt, să investim în sport. 

Manchester e cu totul altă echipă în momentul acest, cu Guardiola. E frustrant să joci şi să alergi fără minge. Cît timp ai calitate şi ai jucători de aşa natură, poţi să joci într-o asemenea echipă. Meciul de aseară a fost o lecţie pentru al doilea meci. Steaua nu mai are nimic de pierdut, cred că vrea să arate că meciul de marţi a fost o greşeală”, a declarat Pantiliom.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×