Fotbal international

Varela, gol anulat în min. 90! Patronul lui PAOK, cu pistolul pe gazon

PAOK - AEK Atena a fost suspendat. În minutul 90, fostul stelist, Fernando Varela a marcat, însă după câteva minute, golul a fost anulat pentru offside. Patronul lui PAOK a vrut să scoată echipa, iar fanii au intrat pe teren.
11.03.2018 | 21:49
Varela gol anulat in min 90 Patronul lui PAOK cu pistolul pe gazon
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:15 / Jucătorii lui PAOK Salonic au rămas pe teren şi au început să facă mişcări de încălzire, în speranţa că meciul va fi reluat. Arbitrul i-a chemat pe fotbaliştii lui AEK Atena pe teren, însă aceştia nu şi-au făcut încă apariţia pe gazon. În aceste condiţii, elevii lui Răzvan Lucescu s-au îndreptat spre vestiare, în aplauzele puţinilor fani care au mai rămas pe stadion. Conform presei din Grecia, observatorul partidei a anunţat că meciul va fi abandonat.


UPDATE, ora 22:14 / Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a năvălit pe teren după ce golul a fost anulat, iar presa din Grecia susţine că acesta avea un pistol la el atunci când a ajuns pe gazon. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 21:43 / Jucătorii lui AEK Atena au plecat la vestiare, în timp ce fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu au rămas pe teren. Fernando Varela a înscris, însă pe traiectoria balonului s-a aflat Mauricio, care se afla în poziţie afără din joc. Golul a fost iniţial validat, însă arbitrul a decis să anuleze reuşita fostului stelist după ce s-a consultat cu tuşierul. 

VEZI FAZA GOLULUI: 

 


UPDATE, ora 21:35. Fernando Varela înscrie în minutul 90, dar golul e anulat pentru offside. Patronul lui PAOK a intrat pe teren şi cheamă jucătorii la vestiare! Este minutul 90+8. VEZI AICI MECIUL.

ADVERTISEMENT

PAOK – AEK Atena LIVE STREAM Grecia. PAOK a primit o veste bună chiar înainte de derby-ul cu AEK Atena. Comisia de Apel a decis ca echipa antrenată de Răzvan Lucescu să primească înapoi cele trei puncte şi să i se ridice suspendarea de a juca fără spectatori partida cu echipa din capitala Greciei – VEZI DETALII AICI. În aceste condiţii, PAOK Salonic reintră în lupta la titlu. VEZI AICI MECIUL.

PAOK – AEK Atena LIVE STREAM Grecia. După această decizie, PAOK Salonic ocupă locul 2, cu 52 de puncte, cu două mai puţin decât adversara de duminică. Gazdele au un parcurs foarte bun în meciurile jucate pe teren propriu, cu zece victorii din tot atâtea meciului disputate “acasă”.

ADVERTISEMENT

PAOK – AEK Atena LIVE STREAM Grecia. Oaspeţii, neînvinşi în deplasare din octombrie

PAOK – AEK Atena LIVE STREAM Grecia. AEK Atena nu a mai pierdut în deplasare de la începutul lunii octormbrie, atunci când erau învinşi de Asteras Tripoli. De atunci şi până în prezent, adversara lui PAOK Salonic a strâns opt meciuri consecutive în care nu a cunoscut înfrângerea.

Tags: