Fabulos. De ce s-a validat golul lui PAOK: “Am soţia gravidă!”

HAOS LA PAOK - AEK
Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
13/03/2018, 12:07
Fabulos. De ce s-a validat golul lui PAOK: “Am soţia gravidă!” GALERIE FOTO

Decizia centralului partidei PAOK Salonic – AEK Atena, Giorgios Kominis, de a nevalida golul marcat de echipa lui Răzvan Lucescu în minutul 90 şi pe care, iniţial, îl acordase, a generat scene nemaiîntâlnite pe un teren de fotbal. Patronul lui PAOK, multimiliardarul Ivan Savvidis, şi-a pierdut cumpătul şi a pătruns pe teren înarmat. O făcuse pentru a comanda jucătrorilor săi să părăsească terenul. După ce a discutat cu Mauricio, jucătorul despre care s-a spus că ar fi fost în ofsaid la golul lui Varela, deşi nu atinge balonul şi se aruncă în plasă, pentru a nu jena portarul, Savvidis a avut intenţia de a se îndrepta spre arbitru şi spre banca lui AEK, fără a duce vreun moment mâna spre armă, dar a fost ţinut de bodyguarzii săi.

Dacă Vieirinha, căpitanul lui PAOK, a avut curajul de a se opune ordinului patronului, reuşind să îi menţină pe coechipieri pe teren, cei de la AEK au făcut presiuni asupra arbitrului pentru a opri jocul şi a se merge la vestiare, pentru că nu sunt motive de siguranţă pe teren. Arbitrul Kominis, care şi aşa a fost depăşit de situaţie, pentru că a parlamentat îndelung cu asistentul său pe tema unui ofsaid la golul lui PAOK, dar numai după ce jucătorii din Atena au început presiunile, deşi atât el, cât şi asistentul au arătat centrul terenului după reuşita lui Varela.

PAOK  – AEK. De ce nu au mai vrut oaspeţii să reia jocul

La vestiare, unde aju ajuns, obligaţi de decizia arbitrului, şi jucătorii de la PAOK, Kominis a avut ocazia de a revedea de mai multe ori faza golului. Însă era deosebit de speriat. El le-a spus oficialilor celor două echipe şi jucătorilor că soţia lui este gravidă şi că nu îşi doreşte altceva decât să rămână sănătos şi să poată pleca acasă în condiţiii de securitate. 

El a vrut să reia partida, dar de la scorul de 1-0, după ce a revăzut faza şi constat că este gol valabil, moment în care cei de la AEK au refuzat, dar nu au făcut-o pentru că nu le convenea noua decizie, ci pentru că ştiau că astfel vo pierde locul 1. Singura soluţie pentru ei era să accentueze pe imaginea cu Savvidis şi pistolul său de la şold şi pe baza acestei secvenţe să nu accepte reluarea jocului pe motiv de lipsă de securitate. Ceea ce au şi făcut şi acum aşteaptă o decizie favorabilă la masa verde, care să îi aducă şi mai aproape de titlu.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×