Sport

PAOK, încă un pas important spre titlu. Echipa lui Răzvan Lucescu a revenit după ce a fost condusă

16.03.2019 | 21:18
PAOK inca un pas important spre titlu Echipa lui Razvan Lucescu a revenit dupa ce a fost condusa

PAOK a câștigat cu 2-1 partida jucată în deplasare cu Panetolikos, contând pentru etapa cu numărul 25 din prima ligă a Greciei. Echipa lui Răzvan Lucescu are acum un avans de zece puncte față de Olympiakos, cu mențiunea că trupa din Pireu are un meci mai puțin disputat. De finalul sezonului din Grecia ne mai despart numai cinci etape.

PAOK, încă un pas important spre titlu

După 0-0 la pauză, Panetolikos, ocupanta locului 7, a fost cea care a deschis scorul. Totuși, elevii lui Răzvan Lucescu au arătat că pot reveni și au întors scorul în doar trei minute prin golurile lui Vierinha și Matos. PAOK poate termina sezonul cu un adevărat record. În acest moment are 22 de victorii, trei remize și nicio înfrângere.

Etapa viitoare, echipa antrenată de Răzvan Lucescu joacă tot în deplasare, pe terenul lui Xanthi, tocmai echipa pe care Răzvan a pregătit-o înainte de a veni la PAOK.

Vieirinha a marcat pentru PAOK
Vieirinha a marcat pentru PAOK

PAOK a câștigat de-a lungul istoriei două titluri de campioană, ultimul trofeu cucerit venind în sezonul 1984/85. Triumful reprezintă doar o problemă de timp în acest moment, PAOK dominând autoritar acest sezon din prima ligă elenă de fotbal. . Echipa lui Lucescu are acum 67 de puncte și doar o minune mai poate trimite titlul la Pireu. Olympiakos are de recuperat zece puncte în șase etape.

PAOK putea lua titlul și anul trecut, dar a pierdut la comisii cu Olympiakos și cu AEK, fapt ce a trimis titlul spre AEK. Partida cu Olympiakos s-a pierdut din cauza fanilor, care au aruncat cu o rolă de hârtie în antrenorul advers la startul meciului, în timp ce eșecul la masa verde cu AEK a venit după ce, pe teren, patronul Ivan Savvidis a intrat cu un pistol pentru a-și face dreptate după ce arbitri au anulat un gol echipei sale în prelungiri.