Fotbal international

Reacţia lui Răzvan Lucescu după incidente: ”Au fost laşi”

PAOK - Olympiakos se joacă duminică, de la ora 19:30, în etapa a 23-a din Super League. Răzvan Lucescu vrea să continue seria de invincibilitate de pe teren propriu.
26.02.2018 | 12:07
Reactia lui Razvan Lucescu dupa incidente Au fost lasi

UPDATE, ora 12:00 / Răzvan Lucescu a evitat comentariile după ce meciul PAOK Salonic – Olympiakos nu s-a disputat din cauza incidentelor. ”Au fost laşi”, a fost singurul comentariu făcut de tehnicianul român. În schimb, secundul său Diego Longo l-a criticat pe antrenorul celor de la Olympiakos: ”Ruşine, Oscar Garcia! Fii antrenor, circul este pentru clovni!”.


UPDATE: Fanii furioşi ai lui PAOK s-au răfuit cu poliţia în afara stadionului, incidentele fiind serioase.

UPDATE: De ce nu are Răzvan Lucescu nici o şansă să evite eşecul cu 3-0 la masa verde? Pentru că pe 17 mai 2017 echipa pe care o pregăteşte el juca în play-off-ul Greciei la Atena, cu Panathinaikos. În minutul 54 o cană de bere aruncată din tribune l-a nimerit în cap pe antrenorul lui PAOK, sârbul Vladan Ivic. Acesta a fost transportat la spital, unde s-a constatat că are traumatism cranian şi a rămas 48 de ore sub observaţie medicală. S-a dat victorie cu 3-0 pentru PAOK şi două etape suspendare terenul propriu pentru Panathinaikos.


UPDATE: Conform celor scrise de site-ul grec Sport24 lucrurile ar merge din rău în mai rău pentru PAOK, deoarece stafful lui Olympiakos a denunţat alte evenimente petrecute la vestiare şi având autori oameni din conducerea lui PAOK. Fostul arbitru slovac Lubos Michel, care a lucrat cu Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, iar acum e cu Răzvan la Salonic, l-ar fi îmbrâncit pe vicele lui Oly, Savva Theodoridis, cel care ar fi comandat retragerea la vestiare şi a refuzat ca echipa să mai revină pe teren. De asemeni, directorul sportiv al gazdelor, Makis Gagatsis, l-a ameninţat pe Theodoridis: “Cum credeţi că veţi putea ieşi de aici? Veţi fi loviţi cu pietre!”


UPDATE: Este oficial. Meciul PAOK – Olympiakos nu va mai avea loc. Sunt aşteptate deciziile privind rezultatul partidei sau dacă aceasta se va rejuca, dar a doua variantă are puţine şanse de a fi pusă în practică. În mod normal, se va acorda victorie cu 3-0 pentru Olympiakos.

UPDATE: Ultimele informaţii de la Salonic duc la ideea că partida nu va mai avea loc. În continuare tensiunea este foarte mare, iar faptul că este posibil să se anunţe oficial meci pierdut cu 3-o pentru PAOK pur şi simplu i-a înfuriat pe suporterii alb-negrilor, care consideră că antrenorul spaniol de la Olympiakos a jucat teatru.


UPDATE: În galeria celor de la PAOK se află şi un număr de suporteri ai Rapidului, care au mers la Salonic pentru a-l susţine pe Răzvan Lucescu.  În urmă cu câteva etape la finalul partidei Olympiakos – AEK fanii lui Oly au pătruns pe teren şi conform regulamentului şi Olympiakos ar fi trebuit să fie penalizată cu 3 puncte şi 2-4 etape terenul propriu suspendat, dar, în mod neaşteptat, nu s-a luat nici o măsură punitivă împotriva campioanei în exerciţiu.


UPDATE: Oaspeţii refuză să intre pe teren, s-au retras in corpore la vestiare.


UPDATE: Antrenorul lui Olympiakos, Oscar Garcia, ar fi fost lovit în faţă cu o rolă de hârtie aruncată din tribună. Situaţia încă nu s-a normalizat şi este greu de spus dacă meciul va mai avea sau nu loc. Antrenorul ar avea o rană sub ochi şi a plecat la spital pentru investigaţii.


 


UPDATE: Conform regulamentelor federaţiei elene faptele comise de fanii lui PAOK pot duce la pierderea partidei cu 3-0 şi la suspendarea terenului pe o perioadă între două şi patru etape, ceea ce ar însemna, indubitabil, compromiterea şanselor la titlu!


UPDATE: Partida nu a mai început la ora 19:30, ca urmare a gravelor incidente care au avut loc pe stadion. Jucătorii lui Olympiakos au ieşit pe teren doar înaintea fluierului final, dar s-au întors la cabine, după ce antrenorul lor şi un jucător au fost loviţi cu obiecte aruncate din tribune. Şi belgianul Mirallas de la Olympiakos a incitat spiritele, făcând scene obscene către fanii lui PAOK şi arătând organele genitale către tribuna unde sunt plasaţi cei mai răi ultraşi ai lui PAOK!


UPDATE: ora 19:20. Iată componenţa celor două echipe. Stadionul din Salonic e un adevărat vulcan. 

PAOK – Olympiakos LIVE STREAM Super League. PAOK parcurge o perioadă foarte bună în prima ligă din Grecia. Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu nu a mai fost învinsă în campionat de la începutul lunii noiembrie, când AEK Atena a câştigat pe teren propriu, scor 1-0. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

PAOK – Olympiakos LIVE STREAM Super League. Formaţia din Salonic a ajuns la zece victorii consecutive în Super League, timp în care PAOK a primit un singur gol. Mai mult decât atât, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a ajuns la 15 victorii consecutive în toate competiţiile.

PAOK – Olympiakos LIVE STREAM Super League. Răzvan Lucescu, invincibil pe teren propriu

PAOK – Olympiakos LIVE STREAM Super League. De cealaltă parte, Olympiakos ocupă locul 3, cu 46 de puncte, şase mai puţin decât PAOK Salonic. Campioana Greciei are un sezon dezamăgitor, iar o înfrângere în derby i-ar poate scoate din lupta pentru titlu.

PAOK – Olympiakos LIVE STREAM Super League. Olympiakos vine la Salonic după două remize consecutive obţinute în deplasare, în timp ce PAOK Salonic are zece victorii, din tot atâtea meciuri, pe teren propriu.

Tags: