Video. Haos pe străzile din Atena! Fanii echipei lui Răzvan Lucescu, bătaie cu pakistanezii

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
27/11/2017, 18:49
Video. Haos pe străzile din Atena! Fanii echipei lui Răzvan Lucescu, bătaie cu pakistanezii

Fanii lui PAOK Salonic s-au strâns cu câteva ore înainte de începerea meciului cu Panionios, însă planul acestora nu era deloc unul paşnic. Ultraşii şi-au dat întâlnire în Piaţa Omonia din Atena cu un motiv clar, să producă haos.

La doar câţiva metri de locul unde s-au întâlnit suporterii lui PAOK, comunitatea pakistaneză din Atena s-a reunit pentru a sărbători naşterea profetului Mahomed. De aici şi până la o bătaie generală nu a fost decât un pas.

Jucătorii lui PAOK, fluieraţi de proprii fani

Ultraşii greci i-au asaltat pe cetăţenii pakistanezi, iar o bătaie generală a început imediat. Poliţia din Atena a intervenit prompt şi a reuşit să calmeze spiritele înainte ca totul să degenereze în ceva mai grav.

Fanii lui PAOK Salonic au avut ceva de împărţit şi cu favoriţii lor. Imediat după terminarea meciului cu Panionios, jucătorii şi Răzvan Lucescu au fost huiduiţi şi fluieraţi atunci când s-au îndreptat spre galeria care a venit la partida de la Atena. 

PAOK Salonic ocupă poziţia secundă în prima ligă din Grecia, cu 22 de puncte acumulate în 12 etape. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu se află la un punct în spatele lui Olympiakos Pireu.

Închide ×