Ofertă uriaşă pentru Răzvan Lucescu de a rămâne în Grecia

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
26/03/2018, 20:53
Ofertă uriaşă pentru Răzvan Lucescu de a rămâne în Grecia

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Răzvan Lucescu a fost adus pe banca lui PAOK Salonic în august 2017, când deja echipa participa în preliminariile Europa League, pentru a-l înlocui pe sârbul Stanojevic. Patronul clubului din Salonic, miliardarul Ivan Savvidis, a fost destul de sceptic pentru această alegere şi se ştie că este un personaj care taie şi spânzură în club, care renunţă foarte uşor la antrenori, când nu îi plac dintr-un motiv sau altul.

Prin noiembrie, deşi era la doar trei puncte de locul 1, presa elenă dădea ca sigură despărţirea de antrenorul român, care se remarcase în trei ani petrecuţi la Xanthi. Însă nu a fost aşa, PAOK a jucat tot mai bine şi la un moment dat a stabilit recorduri în fotbalul autohton, reuşind 15 meciuri fără eşec.

Savvidis i-ar putea lua titlul lui Răzvan cu ieşirea lui necontrolată

PAOK a devenit principala favorită la titlu şi a urcat în fotoliul de lider, dar acum riscă să piardă tot ca urmare a incidentelor petrecute la finalul derbyului cu AEK Atena, când patronul Savvidis, nervos de golul nevalidat în minutul 90, a pătruns pe teren înarmat. Meciul s-a oprit acolo şi foarte probabil PAOK va primi sancţiuni aspre, care vor pune capăt visului la titlu.

Însă, patronul Savvidis este foarte muţumit de munca antrenorului român şi vrea ca Răzvan Lucescu, al cărui contract expiră vara viitoare, să continue cel puţin până în 2021! Iar pentru a-l convinge, Savvidis l-a anunţat că salariul actual de 400.000 de euro pe an va fi crescut la 600.000!

Închide ×