Fotbal international

PAOK Salonic, învinsă de MOL Vidi în Europa League! Lui Răzvan Lucescu nu i-a venit să creadă. Video

26.10.2018 | 00:13
PAOK Salonic invinsa de MOL Vidi in Europa League Lui Razvan Lucescu nu ia venit sa creada Video

PAOK Salonic a fost învinsă de MOL Vidi, scor 0-2, în etapa a treia din Grupa L a Europa League. Vicecampioana Greciei pornea cu prima şansă în meciul jucat pe teren propriu, însă formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a avut o prestaţie modestă.

În minutul 12 al meciului jucat pe stadionul “Toumba”, apărarea lui PAOK Salonic a gafat în lanţ, iar Szabolcs Huszti a profitat şi a deschis scorul. Mijlocaşul de 35 de ani a înscris după ce a profitat de greşeala lui Jose Angel Crespo şi a trimis balonul în plasă de lângă Fernando Varela. VEZI AICI VIDEO.

PAOK Salonic, învinsă pe teren propriu de MOL Vidi în Europa League

Chiar înainte de pauză, Stopira l-a învins pe Alexandros Paschalakis, după o pasă primită de la Szabolcs Huszti, iar MOL Vidi a intrat în avantaj la cabine. În a doua repriză, PAOK Salonic a încercat să revină în joc, însă formaţia antrenată de Răzvan Lucescu nu a reuşit să pună mari probleme defensivei maghiarilor. La finalul meciului, antrenorul român era dezamăgit de prestaţia elevilor săi, care au jucat modest. Luni, PAOK Salonic va juca împotriva lui Panathinaikos în prima ligă din Grecia, unde echipa lui Răzvan Lucescu este lider, cu maximum de puncte după şapte etape.

După trei etape, PAOK Salonic ocupă locul doi, cu trei puncte, la egalitate cu MOL Vidi. Grecii au avantajul golaverajului mai bun. Cele două formaţii se vor întâlni peste două săptămâni în etapa a patra, pe terenul campioanei Ungariei. Tot joi, în Grupa L, Chelsea a învins-o pe BATE Borisov, scor 3-1, după o prestaţie de excepţie a lui Ruben Loftus-Cheek, autor al unui hat-trick. Londonezii ocupă primul loc, cu nouă puncte, şi sunt mari favoriţi să-şi asigure prima poziţie încă din următoarea rundă.

PAOK Salonic, învinsă de MOL Vidi pe teren propriu în Europa League
PAOK Salonic, învinsă de MOL Vidi pe teren propriu în Europa League