Video. Răzvan Lucescu joacă azi pentru locul 1. Vezi ratarea sezonului în Grecia

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 08:59
Video. Răzvan Lucescu joacă azi pentru locul 1. Vezi ratarea sezonului în Grecia GALERIE FOTO

Răzvan Lucescu nu mai este lider în Super League în Grecia. Dar asta nu pentru că echipa sa, PAOK Salonic, ar fi cunoscut înfrângerea în ultima etapă, ci pentru faptul că meciul alb-negrilor cu Larissa, programat pe teren propriu, închide etapa cu numărul 21.

Evident, PAOK, echipă care nu a mai cunoscut înfrângerea din 25 noiembrie 2017, când a cedat cu 1-0 la Atena, în faţa principalei contracandidate la titlu, AEK, este mare favorită la cele trei puncte, mai ales că Larissa a făcut doar două egaluri în ultimele cinci jocuri.

PAOK e neînvinsă exact de la meciul cu rivala AEK

Până la partida din această seară, care va începe la ora 19:30, noul lider este AEK Atena, un punct mai mult ca PAOK, dar şi un meci în plus. AEK a învins greu, acasă, din penalty, pe Asteras Tripolis, gol venit în minutul 61.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Putea fi totul mult mai lejer pentru galben-negrii din Atena, dacă în minutul 13 Araujo ar fi îndeplinit formalitatea împingerii balonului în plasă din mai puţin de un metru sau ar fi lăsat ca mingea să treacă pe lângă el, fără a o atinge, pentru că drumul ei era spre plasa porţii adverse. A intervenit nefericit şi a reuşit ceea ce poate nici măcar fundaşii lui Asteras nu ar mai fi putut face, să semneze ratarea sezonului cel puţin în Grecia.

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.