Fotbal international

PAOK Salonic – Olympiakos 3-1 în campionatul Greciei. Răzvan Lucescu, pas mare spre titlu. Video

10.02.2019 | 21:24
PAOK Salonic  Olympiakos 31 in campionatul Greciei Razvan Lucescu pas mare spre titlu Video

Partida PAOK Salonic – Olympiakos, din etapa cu numărul 20 a campionatului Greciei, s-a disputat duminică, pe stadionul Toumbas. Elevii lui Răzvan Lucescu au făcut un meci aproape perfect și s-au impus fără probleme în fața marii rivale la titlu. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL DE MECI. PAOK Salonic o învinge pe Olympiakos Pireu cu scorul de 3-1 și se distanțează la 9 puncte în fruntea clasamentului cu 10 etape înainte de finalul sezonului. Formația lui Răzvan Lucescu nu mai poate pierde titlul decât în urma unui dezastru. Adică a unor depunctări drastice, cum s-a întâmplat sezonul trecut, când, practic, pe teren, prin joc, câștigaseră campionatul…

Min. 88. Olympiakos a redus din diferență prin portughezul Daniel Podence.

Min. 83. Englezul Chuba Akpom a recuperat un balon în jumătatea adversă și a punctat pentru 3-0.

Min. 20. Diego Biseswar dublează avantajul pentru PAOK Salonic.

Min. 4 PAOK Salonic a deschis scorul printr-un gol senzațional al lui Vierinha.

Ora 19:30 A început meciul.

UPDATE, ora 19:00 S-au decis echipele de start înaintea derby-ului din Grecia.

Echipele de start, la PAOK – Olympiakos

PAOK Salonic are un avans de șase puncte în clasamentul din Grecia față de principala urmăritoare Olympiakos Pireu și asta deși a început sezonul cu două puncte de penalizare după incidentele din sezonul precedent care au dus și la pierderea titlului de către formația pregătită de Răzvan Lucescu.

PAOK Salonic – Olympiakos Live Stream Online pe FANATIK

Partida PAOK Salonic – Olympiakos se va disputa duminică, de la ora 19:30 și nu va fi transmisă de niciun post de televiziune din România. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. PAOK este neînvinsă în acest sezon în campionat, dar ultima săptămână nu a fost chiar cea mai bună pentru echipa din Salonic. După un 1-1 în campionat pe terenul unei alte rivale, AEK Atena, elevii lui Răzvan Lucescu au fost învinși în deplasare cu 2-1 de Panionios Atena, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu se îmbrățișează cu elevii săi după un gol marcat de PAOK Salonic
Răzvan Lucescu se îmbrățișează cu elevii săi după un gol marcat de PAOK Salonic

De partea cealaltă, Olympiakos Pireu nu a mai pierdut în campionat din 21 octombrie 2018 și în acest timp a înregistrat zece victorii și două rezultate de egalitate. Partida de pe Toumbas va fi arbitrată de o brigadă din Spania avându-l la centru pe Jesus Gil.

PAOK Salonic – Olympiakos LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Cele două formații s-au întâlnit de 59 de ori până acum, iar Olympiakos are un avantaj impresionant. Oaspeții s-au impus de 33 de ori, PAOK de 15 ori, iar 11 meciuri s-au încheiat la egalitate. Olympiakos a înscris 90 de goluri, în timp ce trupa din Salonic a punctat de 56 de ori.

Elevii lui Răzvan Lucescu sunt favoriți în această întâlnire, având o cotă de 2,40 la victorie, față de 3,30 Olympiakos și 3,00 pentru remiză. Bookamakerii oferă o cotă de 3,50 ca PAOK Salonic să se impună fără gol primit și de 4,89 pentru meci cu ”peste 3,5 goluri”.

Tags: