Prima sancţiune pe plan european pentru PAOK! FIFA anunţă măsuri disciplinare

Razvan Nicolae    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 11:52
Prima sancţiune pe plan european pentru PAOK! FIFA anunţă măsuri disciplinare

UPDATE, 14 martie / FIFA se implică în problemele din fotbalul elen. O delegaţie a Federaţiei Internaţionale a ajuns marţi în Grecia pentru a analiza ce măsuri disciplinare vor fi impuse forului de la Atena. Georgios Stratos, preşedintele primei ligi din Grecia a criticat decizia guvernului de a suspenda meciurile din campionat. “Apare un pericol grav şi nu ne mai putem atinge ţintele şi obiectivele noastre. Suspendarea nu aduce nimic şi beneficii nimănui. Suspendarea anulează toate lucrurile pozitive care au fost făcute. Suspendarea pune în pericol întregul fotbal dincolo de consecinţele financiare”, a declarat Stratos.


Asociaţia Cluburilor Europene se dezice de comportamentul patronului Ivan Savvidis şi a decis să excludă PAOK Salonic din rândurile sale. Suspendarea intră în vigoare imediat şi este pe o perioadă nedeterminată.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

CITEŞTE ŞI:

– Răzvan Lucescu se implică în lupta FRF şi iese la atac: “E un MINCINOS!”

Anuţul a fost făcut pe site-ul oficial al ECA, unde se arată că forul ”condamnă puternic comportamentul preşedintelui lui PAOK FC, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren înarmat, în timpul meciului din Superliga greacă, dintre PAOK FC şi AEK Atena, de duminică, 11 martie”.

Cazul PAOK va fi discutat în Adunarea Generală a ECA

”Suspendarea rămâne valabilă până la noi ordine şi va fi discutată în cadrul Adunării Generale, care va avea loc la Roma, în 27 martie 2018”, se mai arată în comunicatul ECA. Grecia mai este reprezentată în ECA de Olympiakos, Atromitos, Asteras Tripolis şi Panathinaikos.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×