Sport

PAOK, start perfect în Grecia. Încă o victorie clară: 3-1 cu OFI Creta. Video

15.09.2018 | 20:18
PAOK start perfect in Grecia Inca o victorie clara 31 cu OFI Creta Video

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a obținut cea de-a treia sa victorie din tot atâta posibile în noul sezon din Grecia, 3-1 în deplasare cu OFI Creta.

Golurile trupei din Salonic au fost marcate de Bisewar, Matos și Jaba, asta după ce gazdele deschiseseră scorul la mijlocul primei reprize prin Papasterianos. PAOK a făcut un meci perfect în ofensivă, toate cele trei șuturi pe poartă transformându-se în goluri. Alin Toșca a fost rezervă neutilizată în această partidă.

OFI Creta – PAOK 1-3. Rezumat video

În primele două etape, PAOK le învinsese cu același scor 1-0 pe Asteras și pe Panionios. Chiar dacă are trei victorii în noul sezon, PAOK este trecută în clasament cu 7 puncte, după ce Federația Elenă a depunctat-o ca urmare a incidentelor provocate în precedenta stagiune de patronul echipei, care a intrat cu pistolul pe teren în timpul unui meci cu AEK Atena.

Vezi golurile AICI

Pentru PAOK urmează un program infernal între 20 septembrie și 4 octombrie. Joia viitoare are meci în Europa League cu Chelsea, iar în weekend primește vizita lui AEK Atena, clubul cu care a purtat bătălii grele în sezonul anterior și în detrimentul căruia a pierdut titlul. Pe 30 septembrie este programată deplasare cu Olympiakos, tot în campionat, iar pe 4 octombrie, echipa din Salonic are meci la Borisov cu BATE, în grupele Europa League.

Karelis a debutat

În această partidă și-a făcut debutul oficial și noul atacant al lui Răzvan Lucescu.  Nikolaos Karelis a semnat cu PAOK Salonic pe un an de zile. Acesta vine de la echipa belgiană Racing Genk sub formă de împrumut, dar cu opţiune de a fi achiziţionat definitiv în vara lui 2019, dacă va da randamenmtul scontat. Karelis poate juca fie în poziţie centrală, fie în banda stângă a atacului vicecampioanei Greciei. Este clar că obiectivul echipei pregătite de Răzvan Lucescu este atacarea titlului, de care a fost atât de aproape sezonul trecut. Este din punct de vedere fizic o forţă a naturii. De altfel, pe site-ul clubului din Salonic a fost postată oficial informaţia cu fotografia lui Karelis în tricoul alb-negru, dar şi cu un apelativ care face trimitere la forţa fizică a jucătorului: The Hulk

Cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică, PAOK a avut un sezon memorabil din toate punctele de vedere anul trecut. A pierdut titlul din cauza deciziilor date de comisii, după incidente petrecute în derby-urile de acasă cu Olympiakos și AEK. S-a ales totuși cu un trofeu, Cupa Greciei. În această vară, PAOK a avut o evoluție bună în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde s-a oprit în play-off, după ce le-a eliminat pe Basel și pe Lokomotiv Moscova. Cu Benfica s-a ținut bine în tur, plecând cu 1-1 de la Lisabona, dar a fost spulberată pe Toumba cu 1-4, în condițiile în care deschisese scorul.