ADVERTISEMENT
Fotbal international

Paolo Maldini dezvăluie efectele coronavirusului: „Mi-am pierdut gustul și mirosul. Am avut dureri cumplite în piept”

Autor: Francisc Oprea | 24.03.2020 | 13:32
Paolo Maldini dezvăluie efectele coronavirusului: „Mi-am pierdut gustul și mirosul. Am avut dureri cumplite în piept”
Paolo Maldini este director tehnic la AC Milan. FOTO: Twitter

Paolo Maldini și fiul său, Daniel, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Legenda lui AC Milan, în prezent director tehnic al clubului, a dezvăluit care au fost efectele COVID-19 asupra corpului și faptul că, cel mai probabil, întreaga sa familie a avut virusul.

ADVERTISEMENT

Paolo Maldini, depistat pozitiv cu coronavirus

Pandemia de coronavirus a produs daune întregului sportul mondial, multe competiții fiind anulate, iar mulți foști sau actuali sportivi au fost depistați pozitiv.

Paolo Maldini, unul dintre cei mai buni fundași din istoria fotbalului, în prezent director tehnic la AC Milan, a fost depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu trei zile, la fel ca fiul său Daniel, și a dezvăluit care au fost efectele COVID-19 asupra sa.

ADVERTISEMENT

Acum mă simt destul bine, ce a fost mai rău a trecut, dar încă mai am o tuse puternică. Mi-am pierdut gustul și mirosul, sper că le voi recăpăta. Este ca o gripă ceva mai gravă, dar nu una normală.

Eu îmi cunosc corpul foarte bine, un sportiv își cunoaște sportul. Durerile sunt destul de puternice, simți o durere cumplită în piept.

ADVERTISEMENT

E un virus nou, medicii și oamenii de știință luptă cu o necunoscută, cu un inamic despre care nu cunosc nimic.

Da, Daniel a fost depistat și el pozitiv, el locuiește cu noi. Are dureri și febră. Christian (n.r. fiul cel mare) și soția mea au făcut testul și a ieșit negativ, dar suntem convinși că și ei au avut virusul”, a declarat Paolo Maldini pentru Corriere dello Sport.

ADVERTISEMENT

Efectele pandemiei

Paolo Maldini consideră că pandemia de coronavirus va produce schimbări importante în rândul tuturor, chiar și după îmbunătățirea situației actuale.

Cei mai sensibili dintre noi vor schimba modul în care vor interacțiunea cu alți oameni. Lucrurile care păreau firești până acum, cum ar fi să luăm cina cu prietenii sau să ne îmbrățișăm apropiații, le vom aprecia mai mult. 

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că trebui să terminăm sezonul actual, dar nu putem să preconizăm când vom putea relua fotbalul”, susține Maldini.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!