Papa Francisc a CLARIFICAT cine este cel mai bun fotbalist din istorie!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
31/07/2016, 23:52
Papa Francisc a CLARIFICAT cine este cel mai bun fotbalist din istorie! GALERIE FOTO

UPDATE, ora 23:38. Papa Francisc este de părere că Messi este cel mai bun fotbalist pe care l-a avut istoria. Mai bun chiar decît Pele şi Maradona, contrazicînd opinia lui Arrigo Sacchi. Întrebat cine este mai bun dintre Pele şi Maradona, Suveranul Pontif a declarat: ”Pentru mine, Messi”.


Polemica despre cine este mai bun, Maradona sau Messi, durează parcă de o veşnicie. Ultima persoană care şi-a dat cu părerea despre acest duel întrei cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut Argentina a fost Arrigo Sacchi.

“Maradona şi Di Stefano au fost cei mai mari doi jucători, nu Lionel Messi. Au fost doi fotbalişti distincţi, dar uriaşi. Maradona a fost mult mai talentat, dar Alfredo era mereu peste tot. Messi este cel mai bun jucător din lume în acest moment, dar nu are personalitatea lui Maradona. Diego putea juca pe orice post. Diego Maradona a făcut diferenţa atât în Italia, cât şi Spania. Nimeni nu-l putea opri pe Diego. A fost cel mai bun” a declarat fostul selecţioner al Italiei, Arrigo Sacchi.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×