Fotbal international

Ce DRAMĂ trăieşte Cristiano Ronaldo! „Tati, unde e mama mea?”

Dacă unii îşi cumpără casă la munte, alţii maşini cu sute de cai putere, tablouri rare sau cai de rasă, Cristiano Ronaldo şi-a „achiziţionat” un copil. Pe toate celelalte le avea......
09.09.2015 | 00:01

Dacă unii îşi cumpără casă la munte, alţii maşini cu sute de cai putere, tablouri rare sau cai de rasă, Cristiano Ronaldo şi-a „achiziţionat” un copil. Pe toate celelalte le avea…

S-a întîmplat în 2010. A fost o aventură de o noapte. Identitatea partenerei lui CR7 a fost păstrată foarte bine pînă acum. Ar fi fost o studentă de 20 de ani din Marea Britanie – după „Sunday Mirror”, o chelneriţă de 21 de ani din Los Angeles – după „The Sun” sau un „iepuraş” Playboy de 23 de ani din Las Vegas – după „Daily Mail”.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ!

Cert este că s-a pricopsit după noaptea fierbinte cu starul lui Real Madrid. A rămas însărcinată, evident din întîmplare (!!!), nu s-a repezit să anunţe presa tabloidă, l-a contactat pe Ronaldo prin intermediul impresarului acestuia, Jorge Mendes, şi a aşteptat „erecţia” fotbalistului.

L-a cumpărat „la ofertă”: 10 milioane

Ronaldo le-a anunţat imediat pe mama sa, Dolores, şi pe surorile sale, Elma şi Liliana Catia. Au stabilit să-şi asume responsabilitatea creşterii copilului. Aşa că l-au „cumpărat” cu 10 milioane. De dolari, de euro, de lire sterline, moneda diferă de la tabloid la tabloid. Cert este că au fost 10 milioane.

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

„Mama surogat” a ascuns faptul că era însărcinată, singurii care ştiau fiind cei mai apropiaţi membri ai familiei sale. A născut pe 17 iunie 2010. După naştere, avocaţii lui Ronaldo au cerut un test ADN pentru a se demonstra că jucătorul este tatăl copilului. Testul s-a făcut în perioada în care Cristiano Ronaldo se afla la Cupa Mondială din Africa de Sud. Şi a confirmat paternitatea fotbalistului. Care a luat copilul, aşa cum femeia şi-a luat banii, a renunţat la toate drepturile maternale şi a dispărut.

Mama îşi vrea copilul înapoi!

Ronaldo Jr. trăieşte în Spania împreună cu tatăl lui şi bunica Dolores. Nu ştie cine este mama lui. Starul portughez şi familia sa nu au nici o intenţie să îi spună ceva despre cea care i-a dat viaţă. În vara lui 2014, Cristiano Ronaldo şi-a lansat autobiografia în care a afirmat nu o dată că mama copilului nu va fi cunoscută niciodată. Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte niciodată cu cea din tîrg. Şi au început să apară problemele. În decembrie 2013, conform „Sunday Mirror”, mama băieţelului ar fi început să-l sune în mod regulat pe Ronaldo şi să-l implore s-o lase să-şi vadă fiul. Ar fi fost chiar dispusă să îi dea înapoi cele 10 milioane pentru că s-ar fi răzgîndit în privinţa înţelegerii!

„Nu mai există nici o mamă! Mama copilului a murit!”

Reacţia lui Cristiano a fost fermă: „Nu are nici un drept în privinţa fiului meu. Nu îl va mai vedea niciodată”, a dezvăluit un prieten al fotbalistului. Iar în ianuarie 2014, Katia Aveiro, una dintre surorile lui Ronaldo, anunţa că nu există nici o femeie care îl sună pe fratele ei ca să îi ceară copilul înapoi. Pentru simplul motiv că mama copilului ar fi… murit!

IMAGINI BOMBĂ! Gimnasta româncă s-a dezbrăcat total! Vezi o galerie foto INTERZISĂ MINORILOR! 

„Nu îl sună nici o femeie. Nu mai există nici o mamă! Mama copilului a murit. Copilul acesta nu are mamă. Băiatul este al nostru. E fiul fratelui meu, nepotul meu, sîngele nostru. Mama lui e acum mama mea, persoana care stă cu el 24 de ore în fiecare zi. Fratele meu nu îl neglijează pe copil, e cel mai important lucru din viaţa sa!”, declara Katia Aveiro pentru „Sunday Mirror”.

Întrebarea dureroasă din faţa tortului

Asta i-au spus iniţial şi micuţului Cristianinho cînd acesta a întrebat prima dată de mama sa. „I-am spus că mama lui este în Rai, dar Cristiano ne-a rugat să nu îi mai spunem asta”, spunea sora Elma în martie 2014. Şi susţinea că Ronaldo Jr. a încetat să mai întrebe de mama lui după ce i s-a spus că a murit…

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

Adevărul este însă cu totul altul. Cristianinho a crescut, are acum 5 ani şi întreabă tot mai des de mama sa. „Papai, onde está a minha mãe?”. „Tati, unde este mama mea?”, l-a lăsat mască pe celebrul său tată – şi pe toţi invitaţii! – chiar de ziua lui, pe 17 iunie, exact în momentul în care fusese adus tortul şi toată lumea aştepta să sufle în cele 5 lumînări aniversare!

CR7 s-a gîndit la un psiholog

Familia lui Cristiano schimbă mereu subiectul cînd Cristianinho întreabă de mama sa. Elma Aveiro, sora mai mare a lui Cristiano, a acordat un interviu pentru portughezii de la „Record”, în care a povestit ce face în aceste momente delicate: „Mereu schimb subiectul atunci cînd copilul întreabă de mama lui. Şi la fel face şi Katia, şi Dolores (n.a. – cealaltă soră şi mama lui Ronaldo). Aşa ne-a cerut Cristiano”.

Ce-a CRESCUT! Micuţa Cleopatra Stratan s-a făcut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

Vedeta Realului este foarte apăsată de această situaţie şi asta se vede atît la antrenamente, unde este în permanenţă nervos, cît şi în jocul său şters în prima mare surpriză a recent începutului campionat spaniol, egalul Realului la Sporting Gijon. Pentru că realmente îşi iubeşte foarte mult fiul şi se ocupă de el atît cît îi permite programul foarte încărcat.

A dezvăluit unor prieteni, susţine tabloidul britanic „The Sun”, că se gîndeşte chiar să apeleze la psiholog dacă întrebările lui Cristianinho despre mama sa vor deveni obsedante.