Fotbal intern

Papazoglou, acuzat de Prunea că îi “sapă” pe “câini”: “Le-a zis că nu au ce căuta acolo. Că e urât la Dinamo!”

23.06.2019 | 11:52
Papazoglou acuzat de Prunea ca ii sapa pe caini Lea zis ca nu au ce cauta acolo Ca e urat la Dinamo

Dinamo încearcă să se despartă de atacantul grec, Athanasios Papazoglou, căruia i-au dat o hârtie de reziliere, însă noul director general al clubului, Florin Prunea, a lansat şi un atac la adresa vârfului grec pe care îl acuză că stopează transferurile unor jucători la Dinamo.

Papazoglou, acuzat de Prunea că îi “sapă” pe “câini”: “Le-a zis că nu au ce căuta acolo. Că e urât la Dinamo!”

Florin Prunea a declarat că Papazoglou a stopat transferul a doi jucători greci pe care a vrut să îi aducă la echipă: “La Papazoglou e şi o problemă a clubului cu el. A vorbit urât de Dinamo. Am încercat să transferăm doi jucători din Grecia şi, în momentul în care am avut negocieri, a vorbit urât de Dinamo! A zis «Nu aveţi ce căuta acolo! La Dinamo e urât!». Părerea mea e că lucrurile sunt clare. Fiecare să meargă pe drumul lui”, a spus Florin Prunea, managerul general al roş-albilor, conform dinamo1948.club.

Atacantul în vârstă de 31 de ani a fost adus la Dinamo de Mircea Rednic în iarnă. El a venit de la Hapoel Haifa din postură de jucător liber de contract şi a marcat 4 goluri pentru “câini”. După demiterea lui Rednic, oficialii lui Dinamo i-au dat o hârtie de reziliere grecului care nu s-a despărţit încă în mod oficial de Dinamo. Totuşi, Papazoglou nu duce lipsă de oferte. Hermannstadt, Sepsi şi noua echipă a lui Miriuţă, Kisvarda, îl vor pe Papazoglou.

Papazoglou, acuzat de Prunea că îi sapă pe câini Le-a zis că nu au ce căuta acolo. Că e urât la Dinamo! (3)
Papazoglou, acuzat de Prunea că îi sapă pe câini Le-a zis că nu au ce căuta acolo. Că e urât la Dinamo! FOTO: Athanassios Papazoglou se bucura dupa inscrierea unui gol in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Concordia Chiajna din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii 1,

Sârbul Perovic, înlocuitorul lui Papazoglou

La Dinamo, Eugen Neagoe şi Florin Prunea au început o nouă reconstrucţie. Cei doi i-au semnat până acum pe: Cătălin Straton, Andrei Sin, Florin Bejan, Alexandru Răuță şi  Slavko Perovic. Noul director general are încredere că Dinamo va deveni din nou o echipă de play-off, principalul obiectiv al clubului în stagiunea următoare.

Prunea l-a lăudat pe “înlocuitorul” lui Papazoglou atacantul sârb Perovic: ”Slavko a semnat cu Dinamo după vizita medicală. Veți vedea că este un atacant foarte bun. L-am urmărit, am văzut o parte dintre meciurile pe care le-a jucat în Turcia, cred că ne va ajuta să ne calificăm în play-off”, spunea fostul internaţional zilele trecute.

De altfel, o bună parte dintre jucătorii aduşi de Mircea Rednic au fost disponibilizaţi de noua conducere: Alexander Christovao, Parfait Mandanda, Mamoutou N’Diaye sau Ziggy Gordon , iar alţii urmează să plece.

  • 31 de ani are Athanasios Papazoglou
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a atacantului