Fotbal international

Papazoglou, grecul din lotul lui Rednic, despre cum e văzut Răzvan Lucescu la Salonic! „Asta trebuie să facă”

25.02.2019 | 16:00
Papazoglou grecul din lotul lui Rednic despre cum e vazut Razvan Lucescu la Salonic Asta trebuie sa faca

Athanasios Papazoglou, grecul din lotul lui Mircea Rednic a povestit totul despre cum e văzut Răzvan Lucescu la Salonic! Antrenorul român a jucat în acest weekend chiar împotriva lui Aris, echipa favorită a atacantului dinamovist. „Am jucat derby-ul cu PAOK. Este incredibil, este cu adevărat plăcut să joci în astfel de partide. Cred că toți fotbaliștii își doresc să joace în astfel de partide. Toată săptămâna se vorbeste despre acest meci. Pe stradă, peste tot, la televizor, iar jucătorii înțeleg exact ce urmează, cât de important este acest meci. Ai parte și de presiune din partea fanilor. Dacă câștigi ești Dumnezeu, iar dacă pierzi vei avea parte de presiune. Dar pentru mine, acesta este cel mai frumos moment din fotbal. Este incredibil să joci un astfel de meci”, a spus Papazoglou pentru Telekom Sport.

Pentru Papazoglou lucrurile sunt cât se poate de clare. Golurile marcate în tricoul lui Aris reprezintă cel mai înalt punct al carierei. „Am avut multe povești spuse de jucători care au trăit momente grele. Cel mai important moment pentru mine au fost cu siguranță golurile marcate pentru Aris în Europa League împotriva Steleii Roșii Belgrad. Am marcat două goluri pentru Aris și poate acesta a fost cel mai important moment din viața mea, nu din cariera mea. Din viața mea. Era visul meu de când eram copil. Am fost fanul lui Aris și am visat să marchez și să joc pentru ei”, a mai spus Papazoglou.

Papazoglou, grecul din lotul lui Rednic, despre cum e văzut Răzvan Lucescu la Salonic!. Lucescu
Răzvan Lucescu este pe primul loc în clasamentul din Grecia cu PAOK

Papazoglou, grecul din lotul lui Rednic, despre cum e văzut Răzvan Lucescu la Salonic!

Papazoglou știe ce are nevoie să facă Răzvan Lucescu pentru a lua titlul. Trebuie să demonstreze în fiecare etapă că PAOK este peste toate contracandidatele. „Am jucat împotriva lui pe când era antrenor la Xanthi, iar acum la PAOK. Din ce am citit și ce am văzut, cei de acolo îl respectă foarte mult pentru că este un antrenor foarte bun, lucrează foarte bine la PAOK și crede-mă că este foarte dificil să lucrezi la un club ca acesta. Este un club mare, iar așteptările sunt foarte mari. Foarte multă presiune, este foarte dificil.

Chiar și acum pentru că pentru mine este cea mai bună echipă din Grecia, trebuie să demonstreze meci de meci că este cea mai bună echipă. Cred că au 80 la sută șanse de a câștiga titlul acum. Cred că mai au 8 meciuri până la final, iar diferența dintre PAOK și Olympiakos este prea mare. Cel mai dificil meci pentru PAOK este derby-ul cu Panathinaikos. Cred că PAOK are șansa de a câștiga titlul după foarte mult timp”, a mai spus Papazoglou.

  • 12 partide a bifat Athanasios Papazoglou în tricoul lui Aris