Papazoglou nu se teme de presiunea fanilor dinamoviști: „Nu vreți să știți cum este acolo”

Alin Miu   
în Dinamo
31/01/2019, 17:24
Papazoglou nu se teme de presiunea fanilor dinamoviști: „Nu vreți să știți cum este acolo”
Papazoglou nu se teme de presiunea fanilor dinamoviști

Athanasios Papazoglou este cel mai recent jucător transferat de Mircea Rednic la Dinamo. Atacantul în vârstă de 30 de ani are un CV important, trecând de-a lungul carierei pe la echipe precum Aris, PAOK sau Olympiakos.

De altfel, experiențele din țara natală l-au întărit conform spuselor sale. Papazoglou nu se teme de presiunea fanilor dinamoviști, dezvăluind că în Grecia presiunea ultrașilor este mult mai apăsătoare.

Atacantul așteaptă cu nerăbdare debutul său la Dinamo, care ar putea veni chiar în prima etapă din 2019. „Câinii” joacă luni pe teren propriu cu Poli Iași, într-o partidă de totul sau nimic. Orice alt rezultat în afara victoriei îi va scoate din cursa pentru play-off.

Papazoglou nu se teme de presiunea fanilor dinamoviști

„Știu că este un club mare, unul dintre cele mai bune din România, Tamaș mi-a spus Dinamo are cei mai frumoși și buni fani din țara voastră. Așa că abia aștept să joc cu ei în tribune. Este cel mai bine pentru un jucător să știe că echipa la care este are fani care iubesc echipa. Cu siguranță că va fi presiune, de asemenea, dar ăsta este fotbalul.

Cred că după experiența pe care am avut-o în Salonic, nu cred că mă poate afecta presiunea în vreun fel, crede-mă. Nici nu vrei să știi cum e acolo. Acolo este presiune cu adevărat. Este foarte frumos, pentru că atmosfera este extraordinară, dar dacă pierzi, ai multe probleme” – a spus Athanasios Papazoglou pentru doardinamo.ro

Papazoglou a dezvăluit și cine l-a convins să vină în România, spunând că nu-l cunoștea pe Mircea Rednic înainte de a fi contactat. Atacantul de 1,95 metri a bifat trei selecții și la prima reprezentativă a Greciei, pentru care a debutat în 2016.

Închide ×