Foto. A fost cel mai slab jucător din istoria lui Dinamo! Unde a ajuns să evolueze fotbalistul poreclit “popândău”

Razvan Nicolae   
in Dinamo
06/04/2018, 13:15
Foto. A fost cel mai slab jucător din istoria lui Dinamo! Unde a ajuns să evolueze fotbalistul poreclit “popândău” GALERIE FOTO

În vara anului 2013 era anunţat primul proiect “New Dinamo” din epoca Ionuţ Negoiţă. Printre jucătorii aduşi la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare s-a numărat şi Pape N’Daw, fotbalist care s-a făcut remarcat mai mult prin înălţime şi mai puţin prin prestaţiile de pe teren.

Adus de la Niary Tally, echipa din prima ligă a Senegalului, Pape N’Daw a bifat doar patru prezenţe în tricoul lui Dinamo. Atacantul nu a scăpat de criticile acide ale lui Cornel Dinu.  Pape Ndaw e mai mult un Popândău. Se dovedeşte că nu există o minte limpede, o personalitate puternică, una care să conducă jocul”, declara legenda dinamoviştilor.

Pape N’Daw a ajuns în Indonezia

După experienţa la Dinamo, Pape N’Daw a mai evoluat pentru Simba SC (Tanzania), Township Rollers (Botswana) şi Niary Tally (Senegal). La începutul anului, atacantul de 24 de ani a semnat cu Persipura Jayapura, echipă din prima ligă a Indoneziei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.