ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Un jucător l-a scos din sărite pe Mulţescu! Vezi ce a făcut

Dinamoviştii aşteaptă cu nerăbdare confruntarea cu vedetele lui Mircea Lucescu, de sîmbătă, de la ora 18:30. Gheorghe Mulţescu pregăteşte minuţios confruntarea cu Şahtior Doneţk, însă...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 05.09.2013 | 17:12
Un jucător l-a scos din sărite pe Mulţescu! Vezi ce a făcut
Gheorghe Multescu.

Dinamoviştii aşteaptă cu nerăbdare confruntarea cu vedetele lui Mircea Lucescu, de sîmbătă, de la ora 18:30. Gheorghe Mulţescu pregăteşte minuţios confruntarea cu Şahtior Doneţk, însă se gîndeşte şi la echipa secundă a clubului.

ADVERTISEMENT

Dinamo II va întîlni, mîine, de la ora 17:00, echipa secundă a Concordiei, pe arena din Chiajna, iar antrenorul de 61 de ani a decis să trimită mai mulţi jucători pentru a-l ajuta pe Flavius Stoican.

Valentin Balint (19 ani), Steliano Filip (19 ani) şi Mirza Hasanovici (22 de ani) au răspuns afirmativ la doleanţa lui Mulţescu, însă antrenorul s-a trezit cu un refuz din partea atacantului de la care se aştepta mai puţin. Pape Ndaw (19 ani), care săptămîna trecută marcase o dată la debutul ”cîinilor” în Liga a 3-a, cu Vişina Nouă (4-3), n-a dorit să meargă la echipa secundă pentru meciul cu Concordia II, el transmiţînd staff-ului tehnic că vrea să fie pe teren cu Şahtior Doneţk.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!