Cele mai citite

Românii de la Karabuk dau clubul în judecată: “Bătaie de joc!”

Paul Papp spune că el şi ceilalţi români vor merge la FIFA şi la TAS pentru a-şi recupera cele şapte salarii restante de la Karabukspor.
Autor: Gabriel Esanu | 11.01.2018 | 10:10
Românii de la Karabuk dau clubul în judecată:

Calvarul românilor de la Karabukspor s-a încheiat, iar Papp, Tănase şi companie se pregătesc acum să se lupte în instanţe cu oficialii fostei echipe. Aceştia spun că nu au mai fost plătiţi de şapte luni şi ameninţă cu judecata la FIFA şi TAS.

“Sunt foarte bucuros că am ajuns aici şi mă simt excelent. Am ales Sivas pentru că am discutat şi cu antrenorul de aici, m-a plăcut foarte mult, cu staff-ul şi atunci am ales Sivas. Prioritatea era să rămân afară pentru că mă gândesc şi la familia mea, se ştie că afară sunt mai mulţi bani.

Noi n-am fost daţi afară, noi n-am mai fost plătiţi de 7 luni şi atunci nu puteam să mai stăm la Karabuk,  pentru ce, ca să nu mai fim plătiţi sau să-şi bată cineva joc de noi şi atunci, mai mulţi jucători străini am decis să plecăm, nu doar românii cum s-a scris în presă. Banii pe care trebuie să-i primim, o să vedem lunile viitoare dacă o să-i primim, dacă nu, o sa facem plângere la FIFA şi TAS”, a declarat Paul Papp pentru Telekom Sport.

Paul Papp a semnat în această iarnă cu Sivasspor, din postura de jucător liber de contract. A plecat de la Karabukspor din cauza marilor probleme financiare ale clubului. În aceeaşi situaţie ca şi el mai sunt şi Cristi Tănase, Gheorghe Grozav, Valeriu Găman şi Gabriel Torje.

FANATIK.RO anunţase în premieră despre problemele românilor de la Karabukspor, într-un articol publicat pe 12 decembrie. Vezi aici mai multe detalii

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!