Fotbal intern

Papură a trăit la intensitate maximă partida cu Poli Iași: „Am avut emoții și la 3-0, oricând se poate termina 3-5” + cum au sărbătorit oltenii victoria

15.02.2020 | 23:14
Papura a trait la intensitate maxima partida cu Poli Iasi Am avut emotii si la 30 oricand se poate termina 35  cum au sarbatorit oltenii victoria
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură este un antrenor fericit după victoria categorică a Universității Craiova la Iași, scor 5-2. Cu toate acestea, tehnicianul a mărturisit că a avut emoții în momentul în care Poli Iași a reușit să revină de la 0-3, înscriind două goluri rapide în debutul reprizei secunde.


UPDATE, 15 februarie, ora 23:22 / Jucătorii Universității Craiova au sărbătorit în autocar victoria din meciul cu Poli Iași. Fundașul Ivan Martic a postat pe Facebook un filmuleț în care fotbaliștii olteni cântă la plecarea de la stadionul Emil Alexandrescu.

ADVERTISEMENT

⚪??

⚪? Impreuna ? ?? #forzastiinta

Posted by Ivan Martic on Saturday, February 15, 2020


Corneliu Papură, mulțumit de victoria Craiovei de la Iași

Antrenorul nu se gândește deocamdată la meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului regulat, deși echipa sa va avea șansa să egaleze liderul în clasament.

„E bine că am arătat caracter puternic și putere de a controla jocul și de a marca. Per ansamblu am făcut un meci bun, mai puțin în momentele când am primit goluri foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Să luăm lucrurile pozitive, am dat cinci goluri. Am avut emoții la 3-0, nu mai vorbesc de emoțiile de la 3-2. La fotbal se poate întâmpla orice, puteau să revină ei de la 0-3 să facă 5-3. Important e să lupți și să speri la un rezultat pozitiv.

Avem 3 victorii în 3 partide, să vedem ce putem face în continuare. Atunci când luăm gol, cineva din defesinvă comite o eroare, eu nici nu am văzut prea bine cum s-au marcat golurile, trebuie să fim mai concentrați, am avut meciul în mână și puteam să-l controlăm mai ușor.

ADVERTISEMENT

Urmează meciul cu CFR, însă deocamdată să ne bucurăm de meciul acesta cu Iași, după care avem vreme să pregătim și meciul cu CFR”, a declarat Papură la Digi Sport.

Tehnicianul nu a dorit să dezvăluie detalii referitoare la transferul lui Marius Constantin. „Vom vedea ce soluții găsim, vedem”, s-a rezumat să declare Papură.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a urcat, cel puțin pentru o zi, pe locul secund în clasament. Oltenii au acumulat 46 de puncte, cu trei mai mult decât FCSB.

În ultima etapă din sezonul regulat, Universitatea Craiova are șansa de egala liderul CFR în cazul unei victorii în Bănie.

  • 4-7 a fost raportul șuturilor pe poartă în Poli Iași – Universitatea Craiova
  • 55-45 a fost raportul posesiei în Poli Iași – Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT