Fotbal intern

Papură, de partea lui Ivan în conflictul dintre atacant și suporteri: „E talentat, cu siguranță ne va ajuta”

23.02.2020 | 23:13
Papura de partea lui Ivan in conflictul dintre atacant si suporteri E talentat cu siguranta ne va ajuta
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură crede că echipa sa a fost lipsită de șansă cu CFR Cluj, însă în play-off lucrurile vor sta diferit. Antrenorul Craiovei a analizat și evenimentul din minutul 75, când Andrei Ivan a fost huiduit de suporteri în momentul schimbării.

Papură, mulțumit de prestația echipei cu CFR Cluj

Corneliu Papură este mulțumit de jocul echipei sale, cu toate că oaspeții au plecat la Cluj cu cele trei puncte puse în joc.

ADVERTISEMENT

„Ne-am creat situații și în partea secundă, nu doar în prima. E îmbucurător faptul că ne-am creat situații destul de multe împotriva unei echipe care se apără supranumeric, nu am reușit din păcate să înscriem.

Am avut o atitudine bună, am adus mingea în fața porții, situații de poartă destul de bune. Cred că ne-a lipsit șansa în seara asta, dacă eram puțin mai atenți puteam să înscriem minim un gol.

ADVERTISEMENT

Când ataci pozițional împotriva unei echipe care se apără supranumeric, destul de greu să găsești spațiu, mai ales împotriva unei echipe cu experiență.

Cu toții au făcut un joc bun, chiar am pus presiune mare pe CFR și i-am pus în dificultate, doar ne-a lipsit golul. E o luptă strânsă, suntem multe echipe acolo, vom vedea ce vom reuși.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au arătat putere, că putem să jucăm de la egal la egal cu orice adversar, să îl dominăm”, a declarat Papură la Digi Sport.

Antrenorul Craiovei îl apără pe Andrei Ivan

Papură i-a luat apărarea lui Andrei Ivan, jucător huiduit de întreg stadionul după ce a fost înlocuit în minutul 75: „Sunt momente în cariera fiecărui jucător când nu toate îți merg bine sau mai puțin bine, Ivan e un jucător talentat și cu siguranță ne va ajuta”.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a părăsit terenul de joc cu capul plecat, după care s-a așezat pe banca de rezerve resemnat, în momentul în care mii de suporteri îl apostrofau din tribune.

  • 8-3 a fost raportul șuturilor la poartă în U Craiova – CFR Cluj

 

ADVERTISEMENT