Fotbal intern

Papură regretă că Dinamo nu e în play-off: „Alta era emulația într-un asemenea derby” + Jucătorii recunosc că atmosfera e mai bună decât în era Pițurcă: „Suntem mai uniți”

09.02.2020 | 22:16
Papura regreta ca Dinamo nu e in playoff Alta era emulatia intrun asemenea derby  Jucatorii recunosc ca atmosfera e mai buna decat in era Piturca Suntem mai uniti
ADVERTISEMENT

CS Universitatea Craiova a reușit o victorie importantă pe terenul Viitorului, scor 2-1, și a obținut calificarea matematică în play-off. Antrenorul Corneliu Papură regretă că rivala Dinamo a ratat calificarea în top 6, în timp ce jucătorii recunosc că atmosfera e mult mai bună comparativ cu era Pițurcă.

Papură regretă că Dinamo a ratat play-offul

Antrenorul Universității Craiova a vorbit și despre șansele echipei sale la titlu. „Trei puncte importante pentru play-off, nu mai stăm cu emoții până la finele sezonului regulat. Trei puncte pentru care am muncit din greu. Cred că am început echilibrat, ei au marcat primii, la prima șansă, istoricul meciului nici nu mai contează acum.

ADVERTISEMENT

Cam asta trebuie să facă jucătorii, să nu renunțe niciodată, să continui să crezi. Haideți să vedem ce facem cu Iașiul până ne gândim la titlu. E un lucru bun, dacă vom avea rezultate cu publicul vulcanic de la noi de pe stadion va fi greu să ne învingă cineva, și cu atitudine bună.

Când am debutat eu la Craiova, același gol am dat cu capul. Nu e surpriză, îl cunosc de trei ani pe Mihăilă, jucător complet, cu calități foarte bune. Sincer nu mă preocupă alte echipe. Cu siguranță o emulație într-un meci Craiova – Dinamo arată altfel decât Craiova cu altă echipă. Orice meci e greu, cu siguranță. Dacă noi continuăm să avem o atitudine bună, cred că avem șanse să învingem. Depinde doar de noi”, a declarat antrenorul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Jucătorii recunosc: cu Victor Pițurcă atmosfera era mai proastă

Tânărul Luis Nițu, marcatorul primului gol al Craiovei la Constanța a vorbit pentru prima dată despre șansele echipei sale la câștigarea campionatului. De asemenea, fotbalistul a făcut o comparație între era Pițurcă și era Papură.

Așteptăm următorul meci cu Iași, mai sunt două partide pe care trebuie să le câștigăm. Da, am început cam slab meciul și mă bucur pentru gol și că am învins. Visăm la titlu, da, după aceste două victorii credem că putem câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

Așteptăm un meci greu la Iași, trebuie să luăm cele trei puncte după care ne gândim la meciul cu CFR. Echipa e mai unită, mai puternică, putem obține multe victorii. De când a revenit Papură suntem mai uniți, avem mai multă încredere. Sper să nu îl dezamăgesc. Se și aude din vestiar, este foarte multă bucurie. Nu am avut rezultate la fel de bune cu Pițurcă”, a declarat fotbalistul.

CS Universitatea Craiova a urcat pe locul doi în clasament, după ce a acumulat 43 de puncte. Liderul CFR Cluj (48 de puncte) și FCSB (42 de puncte) completează podiumul. FCSB are șansa de a reveni pe locul secund dacă învinge luni Acadamica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Dacă oltenii și-au asigurat locul în play-off, Viitorul tremură în continuare pentru ultimul loc în top 6, pe care și-l dispută cu Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani.

  • 8-5 a fost raportul șuturilor pe poartă în Viitorul – CS Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 2.12 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT