Fotbal international

Papură, umilit la conferința de presă de jurnaliștii greci! Totul a durat 23 de secunde!

14.08.2019 | 22:06
Papura umilit la conferinta de presa de jurnalistii greci Totul a durat 23 de secunde

Corneliu Papură și Cristi Bărbuț au fost prezenți din partea Craiovei la conferința de presă premergătoare meciului cu AEK Atena, contând pentru manșa retur din turul 3 preliminar al Europa League. 

Papură, umilit la conferința de presă de jurnaliștii greci!

Antrenorul și atacantul au prezentat scurtele lor opinii cu privire la acest joc, iar apoi au așteptat întrebările jurnaliștilor greci prezenți în sală. Surpriză însă, niciun reporter nu a vrut să afle nimic despre echipa Craiovei, astfel că oltenii și-au încheiat conferința într-un timp record: 23 de secunde! VIDEO AICI

“Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe puternice, dar sper să facem un joc bun şi ocaziile pe care ni le vom crea de data aceasta să le fructificăm”, a spus Corneliu Papură. La rândul lui, Bărbuţ a declarat: “Ne aşteaptă un meci foarte dificil, trebuie să jucăm cât mai bine şi, sper eu, să ne calificăm”.

Papura ar putea fi demis daca pierde si returul cu AEK Atena
Papura ar putea fi demis daca pierde si returul cu AEK Atena

Craiova a fost învinsă cu 0-2 în Bănie de AEK Atena, într-un meci la care în tribune au asistat doar copii, după ce oltenii au primit o suspendare drastică din partea UEFA ca urmare a incidentelor înregistrate la meciul de acasă cu Ferencvaros, disputat cu un tur mai devreme și la care arbitrul a fost lovit în cap cu o brichetă.

Mai interesant este că și returul AEK Atena – Craiova se va disputa cu porțile închise. Grecii au terenul suspendat după ce suporterii lor au făcut haos la un joc cu Ajax, disputat în precedentul sezon din grupele Champions League.

Craiova are trei înfrângere consecutive în acest moment. Pe lângă acel 0-2 cu AEK Atena, a mai pierdut în campionat cu Hermannstadt și cu Sepsi. Corneliu Papură este puternic contestat de fanii din Bănie încă de la numirea să în funcție.