Life

Păpușa din Glina devine fotomodel internațional în Dubai! Ce a anunțat Adina că s-a întâmplat

23.09.2020 | 00:15
Papusa din Glina devine fotomodel international in Dubai Ce a anuntat Adina ca sa intamplat
Adina, adolescenta care trăia lângă groapa de gunoi de la Glina alături de întreaga familie, a fermecat prin frumusețea ei
ADVERTISEMENT

Adina, cunoscută și ca păpușa de la Glina, a anunțat că va deveni fotomodel internațional. Adolescenta a înregistrat un succes de zile mari și va merge în Dubai, în Emiratele Arabe.

Tânăra cunoscută ca păpușa din Glina se numește Adina Asăvoaiei și a marcat o reușită foarte mare la nivel de carieră. Adolescenta a avut câteva apariții spectaculase și în paginile revistelor de modă de la noi.

ADVERTISEMENT

De curând s-a aflat că fata crescută lângă groapa de gunoi de la Glina că va pleca în Dubai și va deveni astfel manechin de talie internațională.

Păpușa din Glina a anunțat că pleacă în Dubai și devine fotomodel internațional. Veste însemnată pentru Adina

Tânăra a devenit tot mai renumită după ce a marcat și o apariție în paginile revistei Viva, într-o ședință foto inedită. Totodată, povestea fetei care a crescut lângă groapa de gunoi alături de frații ei și mama lor a înduioșat o țară întreagă, încă din urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Adina Asăvoaiei a revenit recent în țară de la Paris și a început să capete o mare reputație în industria modei.

Fata de o frumustețe răpitoare are o poveste de viață impresionantă și a avut o copilărie foarte grea.

ADVERTISEMENT

Doar mama lor i-a crescut pe ea și pe frați fiind singura cu o sursă de venit pentru o lungă perioadă.

Păpușa din Glina devine fotomodel internațional în Dubai! Ce a anunțat Adina că s-a întâmplat
Adina din Glina a anunțat că va deveni fotomodel internațional și va pleca în Dubai

Păpușa de la Glina a primit vești foarte importante din partea celor care o reprezintă la nivel de modeling. Va merge în Dubai la finalul anului pentru un festival de modă.

ADVERTISEMENT

Până atunci, fata va locui tot în apropiere de groapa de gunoi, unde trăiește alături de familia ei formată din patru frați și mama lor.

Fata de 14 ani are un zâmbet de milioane și un chip angelic foarte luminos care i-au adus câteva solicitări pe podium și înainte de izbucnirea pandemiei cu noul virus.

ADVERTISEMENT