Armata educă tineretul! Vezi ce a organizat în pauza de la meciul CSA Steaua – Academia Rapid!

Filon Stan   
in Fotbal intern
12/04/2018, 20:11
Armata educă tineretul! Vezi ce a organizat în pauza de la meciul CSA Steaua – Academia Rapid!

Armata a anunţat organizarea mai multor evenimente care vor avea loc înaintea, dar şi în pauza meciului dintre CSA Steaua şi Academia Rapid! Fanii celor două echipe  vor putea pleca acasă cu o minge semnată de legendele de la Sevilla, dar şi cu câteva mişcări învăţate de la militari! 

“Înainte de începerea jocului, 100 de mingi cu autografele eroilor de la Sevilla vor fi şutate către public de legendele steliste. Tot un sportiv celebru al clubului Steaua Bucureşti va da şi lovitura de începere. Înainte de lovitura de începere, fanfara militară va intona imnul României. În pauza meciului, spectatorii vor asista la o demonstraţie de înaltă ţinută oferită de Detaşamentul Drill-Team al Brigăzii 30 Gardă “Mihai Viteazul”. Va fi pentru prima oară când detaşamentul va prezenta un show la o partidă de fotbal”, se arată în comunicatul trimis de CSA Steaua.

CSA Steaua – Rapid, mai tare decât meciul din Liga 1 CS U Craiova – Poli Iaşi

Partida dintre CSA Steaua şi Rapid are loc sâmbătă, de la ora 19:45, iar amploarea pe care a luat-o derbu-ul din Liga a 4-a a făcut televiziunea care transmite meciul să-l mute pe canalul principal de ştiri, în detrimentul meciului din Liga 1, CS U Craiova – Poli Iaşi, după cum a scris FANATIK.RO AICI!

 

Închide ×