Life

Paradisul în care a ajuns Andreea Mantea, după doar ”câteva” ore de condus: „Îmi era dor să mă întorc aici”

Andreea Mantea a mers într-o scurtă excursie cu fiul ei, David, pe una din cele mai frumoase insule. Vedeta a mai fost în paradisul din care a publicat câteva fotografii pe contul ei de Instagram.
09.08.2022 | 16:09
Paradisul in care a ajuns Andreea Mantea dupa doar cateva ore de condus Imi era dor sa ma intorc aici
Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii de la Kanal D. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a luat o mică pauză de la filmările pentru emisiunea „Casa iubirii” de la Kanal D, cel mai urmărit reality-show al momentului, pentru a trăi câteva clipe de neuitat alături de fiul ei, David.

Andreea Mantea, escapadă în Kefalonia

Prezentatoarea de televiziune a postat câteva imagini care taie oricui respirația din paradisul în care a ajuns. Chiar dacă a condus câteva ore bune, energia și buna dispoziție nu s-au disipat.

ADVERTISEMENT

Mai precis, bruneta a mers cu feciorul ei în Kefalonia, una din insulele din vestul Greciei. Locul este unul cu totul special pentru vedetă și, de fiecare dată când are puțin timp liber, revine pe acel meleag.

„La doar “câteva” ore de condus este acest paradis. Îmi era extrem de dor să mă întorc aici. 🥰 Să avem o săptămâna frumoasă, plină de zâmbete și iubire!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram la imaginile pe care le-a făcut în Kefalonia.

ADVERTISEMENT

Imaginile pe care le-a urcat realizatoarea de televiziune pe rețeaua de socializare au primit peste 21.000 de aprecieri din partea urmăritorilor ei.

Oamenii au comentat pozele pe care aceasta le-a făcut publice, imagini în care apare cu zâmbetul până la urechi.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

Prezentatoarea, ținută lejeră în vacanță

 

În această călătorie, Andreea s-a îmbrăcat lejer. A optat pentru niște pantaloni scurți și un tricou alb, cu mânecile scurte. Vedeta Kanal D n-a acordat prea multă atenție make-up-ului ori coafurii.

A preferat să-și prindă părul într-un coc chic. Având în vedere lumina puternică a zilei însorite pe care a prins-o, nu a putut porni la drum fără o pereche de ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a revenit de câteva luni pe micile ecrane, tot la Kanal D, unde realizează reality-show-ul matrimonial „Casa iubirii”. Înainte de acest show, vedeta a avut propriul ei reality, „Trăiri”, care s-a bucurat de un succes destul de mare.

Mantea a prezentat multe emisiuni de renume la postul deținut de Dogan Media. Printre ele se numără Wowbiz și „Se strigă darul”, cel de-al doilea proiect alături de Adrian Cristea, zis Bursucu.

ADVERTISEMENT