Fotbal international

VIDEO. Un nou caz de folcloriste! Chivulete şi Pinalti sunt invidioşi!

Paraguay - Venezuela 0-1 a fost ultima şansă pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018 pentru echipa gazdă,  în timp ce oaspeţii erau deja eliminaţi. Jucătorii lui Francisco...
11.10.2017 | 16:48
VIDEO Un nou caz de folcloriste Chivulete si Pinalti sunt invidiosi

Paraguay – Venezuela 0-1 a fost ultima şansă pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018 pentru echipa gazdă,  în timp ce oaspeţii erau deja eliminaţi. Jucătorii lui Francisco Arce aveau nevoie de o victorie pentru a se califica la barajul care duce la turneul final de vara viitoare, însă venezuelenii nu au venit deloc în vacanţă la Asuncion şi au dat lovitura în minutul 84 prin puştiul Yangel Herrera.

Conform declaraţiilor lui Rafael Dudamel, antrenorul naţionalei Venezuelei, jucătorii echipei oaspete au fost ispitiţi de mai multe femei venite la hotelul unde au fost cazaţi cu o seară înaintea meciului decisiv pentru Paraguay: “Au fost câteva femei care s-au plimbat pe lângă hotel.  Nu ne-au surprins cu acest lucru, deoarece ştim că sunt trucuri vechi. E drept că au fost fete frumoase.” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Yangel Herrera, cel care a decis Paraguay – Venezuela 0-1, a vorbit despre întâmplare

Fotbalistul de doar 19 ani al celor de la New York a explicat la finalul jocului ceea ce s-a întâmplat cu o seară înainte la hotel: “Au fost fete frumoase, au încercat să ne ispitească, să facă orice, dar suntem jucători profesionişti şi am prevăzut planul lor”. În ciuda victoriei din Paraguay, Venezuela a încheiat pe ultimul loc în grupa de calificare din zona sud-americană cu doar 12 puncte în 18 partide.

Un incident asemănător a avut loc şi în România, în 2000, la partida Ceahlăul – Austria Viena, din Cupa Intertoto, după ce observartorul german Selbherr Hermann a notat în raportul de joc că echipa moldoveană, condusă pe atunci de Gheorghe Ştefan, a dat dovadă de “ospitalitate excesivă”, deoarece înaintea partidei arbitrii meciului au fost răsfăţaţi cu patru fete denumite “folcloriste”. Ceahlăul Piatra Neamţ a fost suspendată timp de un an din competiţiile europene pentru ospitalitatea oferită arbitrilor. Florin Chivulete, însoţitor al brigăzii de la celebrul meci, a fost scos din arbitraj în urma incidentului cu tentă sexuală.

Tags: