Cele mai citite

Ştie cum poate bate FCSB: “Dacă fac asta, se pot întoarce cu calificarea”

Nicolae Dică primeşte un sfat important de la fostul său coleg Sorin Paraschiv înainte de Lazio - FCSB, din Europa League.
Autor: Mirela Apostol | 22.02.2018 | 16:29
Ştie cum poate bate FCSB:

Sorin Paraschiv a identificat greşelile pe care FCSB le-a făcut în remiza cu FC Dinamo Bucureşti şi spune că Nicolae Dică trebuie să le evite pe acestea în primul rând. Fostul coleg al lui Dică de la Steaua a vorbit şi despre ce va însemna lipsa lui Mihai Pintilii, care este suspendat:

“Nu trebuie să mai facă acele greşeli din apărare pe care le-au făcut cu Dinamo, asta până la greşelile lui Vlad. Trebuie să dispară greşelile colective. Dacă face asta, Steaua se poate întoarce cu o calificare de la Roma. Se poate vorbi despre o calificare istorică. Steaua e într-un moment nefavorabil cu echipele italiene.

“Lazio se va arunca peste ei”

Din punctul meu de vedere, o absenţă foarte grea e cea a lui Pintilii. Eu cred că Filip e o soluţie bună. E un jucător cu experienţă, a mai jucat astfel de meciuri importante, un jucător care are şi un serviciu bun pe faza de atac. Să sperăm că Steaua va avea un contraatac bun astăzi, pentru că se vor apăra mult azi. Lazio se va arunca peste ei din primul minut”, a spus Sorin Paraschiv pentru prosport.ro.

Partida Lazio – FCSB se va juca de la ora 20:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!