Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Parcă n-au vrut să joace barajul cu noi!”. Adrian Mititelu n-a putut să se abțină de la ironii după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene. Video exclusiv

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, i-a ironizat pe rivalii de la concitadina Universitatea după ce au ratat barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League.
29.05.2023 | 12:10
Parca nau vrut sa joace barajul cu noi Adrian Mititelu na putut sa se abtina de la ironii dupa ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene Video exclusiv
Parcă n-au vrut să joace barajul cu noi!. Adrian Mititelu n-a putut să se abțină de la ironii după ce Universitatea Craiova a ratat cupele europene. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FC U Craiova este la un pas de a realiza o mare performanță și anume participarea în premieră în cupele europene. Pentru asta, echipa patronată de Adrian Mititelu mai are un singur hop de trecut, barajul din deplasare cu CFR Cluj, fosta campioană a României. Meciul se va juca joi, 1 iunie, de la ora 20:30.

Adrian Mititelu, dezamăgit că nu va juca barajul de Europa contra rivalei Universitatea: „Ar fi fost ceva deosebit!”

CFR Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu Farul din ultima etapă a play-off-ului din SuperLiga, dar a terminat totuși campionatul pe locul 3 și va juca barajul de calificare în turul 2 preliminar al Conference League cu FC U Craiova. Fosta campioană a României a profitat de faptul că Universitatea Craiova nu a reușit să învingă Sepsi, lucru care l-a dezamăgit profund pe Adrian Mititelu, patronul rivalei locale FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

„Mai bine CFR Cluj decât Universitatea Craiova? Cum ați trăit evenimentele de aseară?”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe Adrian Mititelu în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Iar răspunsul oferit de patronul FC U Craiova a fost unul oarecum surprinzător, ținând cont de rivalitatea imensă dintre cele două echipe din Bănie.

„Sincer să fiu, am avut un sentiment de dezamăgire, pentru că mi-ar fi plăcut să facem un meci aici la Craiova în familie, cu ghilimelele de rigoare… Pentru că era mult mai plăcut, era și pentru noi ceva deosebit, deoarece astfel de meciuri pe Oblemenco ne călesc.

ADVERTISEMENT

Din ce am observat eu, noi suntem o echipă care dăm un ranadament foarte bun pe Oblemenco. Și când am pierdut, a fost nemeritat în mare parte. Și cu FCSB, și cu Farul, i-am dominat în mare parte. Deci ne simțim bine la Craiova.

Chiar și cu CSU, dacă ne-au bătut în primele două-trei meciuri, ne-au bătut cu noroc. Cu excepția primului meci… Eu cred că am fi făcut un meci foarte bun, chiar dacă exista riscul să pierdem și ar fi însemnat și o supărare în plus”, a declarat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian MItitelu îi ironizează pe rivalii de Universitatea Craiova: „Nu au vrut să joace cu noi!”

Adrian Mititelu nu s-a abținut însă până nu i-a ironizat pe rivalii locali, oferind apoi declarația zilei, că aceștia nu ar fi vrut să joace barajul cu FC U. El a vorbit apoi și de meciul cu CFR Cluj, pe care-l consideră unul extrem de dificil, în ciuda formei proaste pe care o traversează echipa din Gruia.

„Sincer, îmi doream să jucăm cu ei. Nu știu, ei parcă nu au vrut să joace cu noi… Eu am fost surprins, ziceam că le dă patru lui Sepsi. Pentru mine era o singură dilemă, dacă bate sau nu CFR Cluj pe Farul. Dar nu că ar fi vreun meci…

ADVERTISEMENT

Știam că Gică Hagi va juca în mod corect și nu aveam așteptări că, vezi Doamne, s-ar duce Farul acolo în vacanță. Dar mă gândeam că cei de la Farul nu se vor mai concentra la fel de bine și e puțin probabil să reziste la furia CFR-ului.

O echipă care, dincolo de problemele pe care le traversează, rămâne o forță a fotbalului românesc. Au o experiență foarte mare, au un antrenor pe care-l consider, alături de Gică Hagi, cel mai bun din România… De departe… Și nu este o echipă despre care să zici că, gata, cade și nu rămâne foarte periculoasă sau de temut”,  a mai spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT