News

Parcă nu mai pare așa dur! Vladmir Putin a căzut în cap la un meci de hochei. VIDEO

11.05.2019 | 14:52
Parca nu mai pare asa dur Vladmir Putin a cazut in cap la un meci de hochei VIDEO

Vladimir Putin a căzut direct în cap la un joc de hochei. Prședintele rus saluta spectatorii la un meci demonstrativ, astfel că nu a mai fost chiar atât de atent la ce se întâmplă…și și-a pierdut echilibrul, nevăzând suprafața diferită pe care calcă. Cum a decurs jocul?

Vladimir Putin a căzut în cap la un joc de hochei

Bucurându-se de reușite, președintele rus nu a mai fost atent pe unde patiează, așa că a ajuns, fără să-și dea seama, la o parte unde nu este gheață, așa că a pierdut controlul picioarelor și a căzut. Acesta s-a aflat la un meci demonstrativ la arena „Domul de gheaţă Balşoi” de la Soci. Se pare că bucuria imensă că a încris 8 goluri și numele său scandat din tribune l-a făcut să nu mai fie atent. Președintele Rusiei dădea un tur al ringului pentru a saluta publicul după meci și nu a băgat de seamă covorul roșu.

Cu toate că unul din bodyguarzi a încercat să-l atenționeze la bucata de covor care urmează, a fost prea târziu. Vladimir Putin a dat cu nasul de gheață și s-a ridicat imediat, trecâd repede și natural peste un moment care a părut extrem de stângaci. Acesta este un fan înrăit al hocheiului, așa că își ia timp pentru a juca periodic mediuri cu oficiali ai statului, oameni de afaceri sau fost sportivi profesioniști.

Vladimir Putin a înscris 8 goluri

În cursul zilei de vineri, Vladimir Putin a jucat în echipa starurilor, alături de legendele hocheiului din Rusia precum: Slava Fetisov şi Pavel Bure. Echipa contra căruia a concurat a fost formată din jucîtori amatori care l-au inclus și pe prietenul bun din copilărie al președintelui Ghennadi Timcenko, dar și miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi guvernanţi ruşi.

Reamintim că echipa națională a Rusiei a învins Norvegia la primul meci al campionatului mondial cu un scor de 5:0.