Parchetul din Turcia cere închisoare de mii de ani împotriva lui Fethullah Gülen

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 16:58
Parchetul din Turcia cere închisoare de mii de ani împotriva lui Fethullah Gülen

Parchetul din Turcia a cerut două pedepse cu închisoare pe viaţă şi o pedeapsă suplimentară de 1.900 de ani de detenţie împotriva imamului Fethullah Gülen, acuzat de orchestrarea puciului eşuat din 15 iulie, transmite AFP, citând agenţia turcă Anadolu.

Într-un act de inculpare lung de 2.527 de pagini, aprobat de procurorii din regiunea Usak, din vestul ţării, predicatorul în vârstă de 75 de ani, exilat în SUA şi a cărui extrădare este cerută de Ankara, este acuzat că “a încercat să distrugă ordinea constituţională prin forţă” şi că “a format şi condus un grup terorist armat”, indică Anadolu.

sursa: dcnews.ro

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×