Life

Parcul unic din România în care vin sute de mii de turiști. E un loc perfect pentru cei care merg în vacanță cu copiii

Parcul unic din România în care vin sute de mii de turiști. Este perfect pentru părinți și copii. Decorul unic este atracția principală.
28.06.2024 | 13:56
Parcul unic din Romania in care vin sute de mii de turisti E un loc perfect pentru cei care merg in vacanta cu copiii
Parcul este printre cele mai frumoase din țară. Sursa foto: Zig Zag prin România
ADVERTISEMENT

Un parc aparte din România atrage anual sute de mii de turiști. Decorul desprins parcă din filmul Jurassic Park este atracția principală pentru copii și părinții acestora. O lume creată special pentru cei mici, dar care îi fascinează și pe cei mari.

Parcul cu inspirație Jurassic Park din România. Este ideal pentru un loc de joacă pentru copii

Dacă sunteți părinți și vreți să le oferiți copiilor o experiență memorabilă, Dino Parc Râșnov este o idee foarte bună.  Aici vor avea senzația că pătrund în lumea dinozaurilor și pot afla multe despre formarea omenirii.

ADVERTISEMENT

În Dino Parc Râșnov nu ai cum să te plictisești, pentru că peisajul este atât de spectaculos amenajat încât ai impresia că faci parte dintr-un desen animat. Dinozarurii uriași pot fi oarecum atroce pentru copii, dar dacă le explici că nu sunt reali, aceștia nu vor avea decât să fie foarte curioși.

Dino Parc Râșnov se găsește într-o pădure, așa că vei respira și aer curat cât timp te vei plimba printre cei nici mai mult, nici mai puțin de 120 de dinozauri, reproduși în mărime naturală. Totul arată ca un muzeu în aer liber.

ADVERTISEMENT

Ce activități poți face în Dino Parc Râșnov

În plus, în Dino Parc Râșnov nu doar că te vei plimba, dar vei avea și posibilitatea de a experimenta anumite activități. De exemplu, te poți plimba cu trenulețul. Acesta face înconjurul parcului și este accesibil și adulților. Prețul este de 15 lei, așa cum apare pe site-ul oficial.

”Traseul face turul parcului, în jurul clădirii centrale, în preajma căsuțelor cu expoziții, laser labirint și ateliere de creație, trece pe sub traseul de aventură, pe lângă lacul preistoric și este o activitate perfectă pentru întreaga familie. Plecarea se face din Gara Jurassic Train din incinta parcului, iar un bilet costă 15 lei/persoană”, apare pe site-ul oficial al parcului.

ADVERTISEMENT

Tot în parc găsești o platformă mișcătoare unde vei avea ocazia să simți mișcările telurice provocate de erupția unui vulcan. Pentru cei care nu au frică de înălțime, se pot aventura pe un traseu de aventură sau pot parcurge un traseu cu tiroliana.

Olimpiada Dinozaurilor din Dino Parc Râșnov

Tot în parc mai găsești și o expoziție în care vei descoperi mai multe despre dinozauri, poți pătrunde într-un labirint cu laser sau îi poți duce pe copii într-un loc de joacă, unde sunt topogane și leagăne. Mai mult decât atât, copiii pot participa la Olimpiada Dinozaurilor.

ADVERTISEMENT

”Olimpiada Dinozaurilor este o activitate foarte îndrăgită de copii, întrucât le testează cunoștințele despre dinozauri, acumulate în timpul vizitei de pe traseul cu dinozauri. După ce au primit toate informațiile oferite de Titi-Rex pe și de plăcuțele informative, aceștia trebuie să completeze răspunsul la câteva întrebări și vor primi în mod gratuit o diplomă și o insignă de paleontolog. Aceste premii se oferă în căsuța din copac, la atelierul de pictură”, mai apare pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!