Life

Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație

Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit a fost reabilitat și este unul cât se poate de liniștit.
06.07.2024 | 09:56
Parcul unicat din Bucuresti de care majoritatea locuitorilor nau auzit A fost reabilitat e linistit curat si ferit de aglomeratie
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit este perfect pentru cei care vor o plimbare, dar nu suportă aglomerația. Acesta a fost reabilitat și oferă o experiență cât se poate de plăcută.

Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit

În București există numeroase parcuri. De altfel fiecare sector al Capitalei are măcar unul. Adevărul este însă că de cele mai multe ori, în special în weekend, acestea ajung să fie extrem de aglomerate.

ADVERTISEMENT

Mai departe, plimbarea de weekend se poate transforma într-un adevărat calvar pentru multe persoane. Din fericire însă, există și parcul unicat din București, de care însă multe persoane nu au auzit.

Este vorba despre Parcul Sticlăriei din Sectorul 2. Ai mai auzit de el până acum? Sunt persoane care merg aici destul de des, dat fiind faptul că locația este ceva mai liberă. De asemenea, parcul a fost și reabilitat recent.

ADVERTISEMENT

Un locuitor din București a postat pe grupul de Facebook „Imagini și povești din București” mai multe fotografii din Parcul Sticlăriei. Acesta a pus și un titlu sugestiv, mai exact: „Pentru cârcotașii care nu suportă Parcul IOR , azi am fost in Parcul MALAXA !!!”.

Și se pare că nu puțini sunt cei care admiră parcul unicat din Capitală. Acesta nu este deloc pompos, iar ciripitul păsărelelor se aude din orice colț. Totodată, o plimbare aici poate fi una cât se poate de liniștitoare.

ADVERTISEMENT

Parcul e o adevărată grădină

„Acesta pare un parc natural ,fara alei pompoase , și alte improvizații . Cred că te incanta fauna ,flora ,ciripitul pasarelelor și a altor specii de păsări . Frumos”, a fost un comentariu primit la postare.

Alte persoane au fost uimite de modul în care arată parcul. În urmă cu aproape două decenii, acesta ar fi fost ”o adevărată junglă”. Se pare însă că autoritățile l-au reabilitat, iar acum e un adevărat colț de rai.

ADVERTISEMENT

Iată că parcul unicat din București are și o poveste. Acesta a fost făcut cu ani în urmă și se dorea un loc cât se poate de natural. Totodată, acesta este cu mult mai diferit decât oricare alt parc din Capitală, considerat chiar o grădină.

De altfel și Asociația Parcul Natural Văcărești a anunțat că a schimbat zilele trecute panourile informative din Parcul Sticlăriei. Aici, atât cei mici cât și adulții se pot bucura de o plimbare și mai plăcută.

„Sticlăriei este un parc diferit de celelalte parcuri de cartier. E o grădină sălbatică de fapt, în care păsările și celelalte viețuitoare își văd de treaba lor nestingherite. 🎉Bucuria copiilor din cartier.”, a scris Asociația Parcul Natural Văcărești pe Facebook.

ADVERTISEMENT