Sport

Păreri împărțite în privința venirii lui Zdenek Ondrasek la FCSB: „E o mutare bună!” / „Să fim serioși, e jucător liber de contract!”

Venirea lui Zdenek Ondrasek la FCSB a stârnit mai multe păreri împărțite.
22.06.2021 | 21:32
Pareri impartite in privinta venirii lui Zdenek Ondrasek la FCSB E o mutare buna  Sa fim seriosi e jucator liber de contract
ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek este noul atacant al FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, în urma discuției purtate cu patronul Gigi Becali, însă Helmuth Duckadam nu este convins de valoarea fotbalistului.

„Eroul de la Sevilla” consideră că Ondrașek a fost un atacant bun, însă în urmă cu câțiva ani, acum fiind doar un jucător liber de contract în căutarea unei echipe la care să fie primit. De cealaltă parte, Bogdan Mara consideră că Ondrașek este transferul de care FCSB avea mare nevoie în atac.

ADVERTISEMENT

Păreri împărțite în privința venirii lui Zdenek Ondrasek la FCSB

Venirea lui Zdenek Ondrasek la FCSB a stârnit mai multe reacții atât pozitive, cât și negative. Bogdan Mara consideră că Ondrasek poate rezolva problemele din atacul „roș-albaștrilor”:

Mie mi se pare că FCSB a făcut trei mutări bune, mi se par jucători cu experiență, cu talie. Pe Vucur îl știu, era jucător bun, îl știu de când juca în liga a doua din Germania, doar că a avut o accidentare grea acum doi ani de zile. Dacă fizic e bine și și-a revenit, va avea numai de câștigat clubul.

ADVERTISEMENT

Ondrașek arată foarte bine ca CV, mi se pare jucător de forță și putere. Și Crețu la fel. Asta spun, FCSB a câștigat în forță și în talie, iar dacă Popescu, Coman și ceilalți vin din spate și antrenorul știe să îi țină în priză, vor arăta bine”.

„Într-adevăr nu s-au investit mulți bani, dar sunt jucători cu experiență și pot să lase tinerii să zburde”, a mai spus Bogdan Mara, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam nu îi dă mari șanse lui Ondrasek la FCSB

Helmut Duckadam consideră că Zdenek Ondrasek nu poate fi atacantul pe care FCSB și l-a dorit de-a lungul timpului, considerând că jucătorii liberi de contract vor scădea valoarea fotbalului românesc:

„Eu nu sunt de acord. Dacă începem să vorbim de jucători care au jucat bine acum doi-trei ani, dar îi culegem de prin liga a treia germană, la fel și cu atacantul, a fost bun, dar a jucat puțin în ultima vreme, nici măcar titular.

ADVERTISEMENT

Când aud, mamă, ce jucători am adus… haideți să fim serioși, sunt jucători liberi de contract, iar valoarea campionatului nostru va scădea din ce în ce mai mult în următorii ani. Repet, doar cu jucători liberi de contract, Liga 1 va fi mai slabă”.

„Să nu uităm că Vukusic a venit prin recomandarea lui Mihai Stoica, deci el e al doilea om din club și a avut parte de susținere, dar nu s-a descurcat.

Nu are importanță, patronul nu se schimbă. Mă mir că nu a știut unde vine, trebuia să se intereseze mai mult înainte de a veni”, a mai spus Helmuth Duckadam.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT