Fotbal intern

Parfait Mandanda, convins de Harlem Gnohere să semneze cu Dinamo. Ce i-a spus atacantul FCSB-ului

22.02.2019 | 16:20
Parfait Mandanda convins de Harlem Gnohere sa semneze cu Dinamo Ce ia spus atacantul FCSBului
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că Dinamo l-a transferat pe Parfait Mandanda, dar goalkeeperul care aparține de clubul belgian Charleroi a fost convins de Harlem Gnohere să semneze cu formația din Ștefan cel Mare . Dinamo l-a luat sub formă de împrumut pe Parfait Mandanda, iar gruparea antrenată de Mircea Rednic îl va putea cumpăra la finalul sezonului 2018 – 2019 dacă va da randament în tricoul “câinilor”.

În momentul în care a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, Parfait Mandanda a vorbit despre decizia sa de a veni la Dinamo și susține că a discutat cu Harlem Gnohere în legătură cu oferta venită din partea oficialilor din Ștefan cel Mare. Acesta a dezvăluit că atacantul francez de la FCSB i-a spus că Dinamo este un club mare, cu suporteri frumoși și că ar avea parte de o experiență foarte frumoasă în România.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere l-a convins pe Parfait Mandanda  să semneze cu Dinamo

„Am vorbit cu Gnohere înainte să vin, suntem prieteni foarte buni, am jucat la juniori împreună, el mi-a spus despre Dinamo că este un club mare, cu suporteri frumoși, m-a sfătuit să vin în România că voi avea parte de o experiență frumoasă aici, fiind o țară unde străinii se adaptează repede. Bineînțeles că am vorbit și cu Steve, fratele meu. Și el mi-a spus să încerc. Dacă totul va fi în regulă cu actele mele, atunci voi putea evolua duminică”, a declarat Parfait Mandanda la sosirea în România, conform doardinamo.ro.

Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Parfait Mandanda a jucat ultima dată pentru RSC Carleroi, acolo unde a ajuns în august 2011. Contractul său cu gruparea din Jupiler Pro League se termină pe 30 iunie 2022, dar Dinamo îl poate cumpăra în vară dacă o să dea randament în meciurile disputate în Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Mandanda a fost format la Stade Malherbe de Caen și apoi la Girondins Bordeaux. Acesta este fratele cunoscutului portar Steve Mandanda, internaționalul francez de la Olympique Marseille.