Pariuri sportive

Pariază pe echipele din România în Europa! Tot ce trebuie să știi despre meciurile jucate de CFR Cluj, FCSB și Craiova

09.07.2019 | 10:54
Pariaza pe echipele din Romania in Europa Tot ce trebuie sa stii despre meciurile jucate de CFR Cluj FCSB si Craiova

Entuziasmul din jurul naționalei U21 încă nu a dispărut, dar deja încep emoțiile pentru reprezentantele României în cupele europene. Campioana CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova joacă primele meciuri în această săptămână, iar ardelenii au, la prima vedere, cea mai dificilă misiune.

Pariază pe echipele din România în tururile preliminare ale cupelor europene! Prinde cotele mărite, Specialele și oferta SuperLive!

Echipe din Kahastan, Azerbaidjan și Moldova vor sta în fața formațiilor noastre, care încearcă să readucă România în faza grupelor din cupele europene, după un an de absență.

MISIUNE IMPOSIBILĂ PENTRU CFR CLUJ?

Atletico Madrid, Benfica, Galatasaray, Celtic și Rennes sunt doar o parte dintre echipele cu nume în fața cărora Astana nu a pierdut acasă în cupele europene. Adversara lui CFR Cluj în primul tur preliminar al Ligii Campionilor e o forță pe teren propriu, iar în ultimii ani a devenit o prezență obișnuită în grupe, indiferent că vorbim despre UCL sau Europa League.

Nimic nu exprimă mai bine forța campioanei din Kazahstan pe teren propriu decât faptul că a pierdut doar o dată acasă în Champions League (grupe și preliminarii), în 14 partide. S-a întâmplat anul trecut, 0-2 cu Dinamo Zagreb.

Va fi primul duel direct dintre cele două formații, dar nu și între reprezentantele celor două țări. În sezonul 2014/15, tot în preliminariile UCL, FCSB a eliminat-o pe Aktobe (2-2 și 2-1).

La campioana Kazahstanului evoluează Dorin Rotariu, care a marcat deja 5 goluri în actuala ediție de campionat, fiind unul dintre golgheterii echipei. În schimb, clujenii nu se vor putea baza pe omul lor numărul 1 în stagiunea trecută, George Țucudean, care lipsește din motive medicale.

ROMÂNII I-AU ELIMINAT MEREU PE AZERI

Universitatea Craiova va juca împotriva unei debutante în cupele europene, Sabayil, din Azerbardjan. Mai mult decât atât, oltenii au și avantajul de a juca acasă returul contra formației înființate cu doar 3 ani în urmă.

Deschide cont la SUPERBET și pariază pe meciurile românilor în Europa!

Tradiția le dă speranțe elevilor lui Corneliu Papură, pentru că românii i-au eliminat de fiecare dată pe azeri din Europa. FC Argeș, FC Vaslui și Astra Giurgiu au trecut de FC Baku, Neftchi Baku, respectiv Zira. În cele 6 partide, formațiile din România au câștigat de patru ori și au suferit o singură înfrângere.

Contra azerilor este așteptat debutul lui Alex Ioniță, cel mai important transfer al verii la Craiova. Mijlocașul a fost adus sub formă de împrumut de la campioana CFR Cluj, unde nu a primit foarte multe șanse. Bogdan Vătăjelu, Kamer Qaka și Antoni Ivanov sunt celelalte mutări ale oltenilor înaintea noului sezon.

FĂRĂ ÎNFRÂNGERE CU MOLDOVENII

De o tragere la sorți accesibilă a avut parte și FCSB, care îi va întâlni pe moldovenii de la Milsami Orhei. Roș-albaștrii sunt favoriți să meargă mai departe, deși au obținut doar două egaluri la precedenta dublă cu un adversar din Moldova, Sheriff Tiraspol. Se întâmpla acum un deceniu, în grupele Cupei UEFA (actuala Europa League).

Totuși, în singura dublă eliminatorie româno-moldoveană,  în preliminariile UEL, sezonul 2010/11, Dinamo a zdrobit-o pe Olimpia Bălți (2-0 și 5-1).

Nici faptul că vicecampioana a avut o campanie de achiziții mai puțin spectaculoasă decât în anii trecuți și s-a despărțit de mai mulți jucători importanți, precum Romario Benzar sau Junior Morais, nu schimbă foarte mult raportul de forțe.

Pe cine pariezi în Liga Campionilor și Europa League?

KAZAHSTAN ȘI AZERBAIDJAN, PESTE ROMÂNIA ÎN CLASAMENTUL COEFICIENȚILOR

Rezultatele slabe pe care echipele din România le-au avut în ultimii ani în Europa nu au rămas fără urmări. Liga 1 a căzut sub campionatele din Kazahstan și Azerbaidjan, în clasamentul coeficienților UEFA. Din acest punct de vedere, eventualele calificări ale echipelor noastre ar valora dublu.

Ai cele mai bune cote pe site-ul și în aplicația de mobil Superbet.