Cele mai citite

Pariezi azi? TOP 5 meciuri pe care TREBUIE să la eviţi!

FANATIK îţi prezintă cinci partide pe care ai face bine să le eviţi în caz că ai de gând să pariezi astăzi. Confruntările din handbal şi baschet sunt aproape imposibil de pronosticat, în...
19.01.2014 | 14:20
Pariezi azi? TOP 5 meciuri pe care TREBUIE să la eviţi!
ADVERTISEMENT

FANATIK îţi prezintă cinci partide pe care ai face bine să le eviţi în caz că ai de gând să pariezi astăzi. Confruntările din handbal şi baschet sunt aproape imposibil de pronosticat, în timp ce meciurile din fotbal, în care există câte o favorită, au suficiente argumente în favoarea unei surprize.

Toulouse – Monaco (Fotbal, Franţa)

Monegascii au început la fel de modest noul an precum l-au încheiat pe precedentul. După eşecul suferit în decembrie împotriva lui Valenciennes, au remizat săptămâna trecută la Montpellier, o altă echipă aflată în zona retrogradării. Acum întâlnesc Toulouse în deplasare, una dintre formaţiile solide din Ligue 1. Toulouse are un singur eşec pe propriul teren, iar şapte din ultimele zece confruntări directe disputate acolo s-au terminat nedecis.

ADVERTISEMENT

Nigeria – Africa de Sud (Fotbal, CAN)

În condiţiile în care Mali joacă împotriva modestei Mozambic, acest meci va conta decisiv în ecuaţia calificării uneia dintre cele două echipe. Spre deosebire de Cupa Africii pe Naţiuni, Campionatul se joacă numai cu fotbalişti din competiţiile interne, ceea ce îngreunează determinarea favoritei. Sud-africanii au şi varianta remizei, plus că evoluează acasă, dar Nigeria a pierdut un singur meci direct dintre cele jucate în ultimii 25 de ani.

Genoa – Inter (Fotbal, Italia)

La zece puncte distanţă de locurile care duc în Liga Campionilor, Inter traversează cea mai slabă perioadă de la venirea lui Walter Mazzarri. Merge la Genoa, formaţie care cu greu pierde acasă. De altfel, Genoa are cinci meciuri consecutive fără eşec pe teren propriu, în vreme ce Inter vine după trei eşecuri la rând în deplasare.

ADVERTISEMENT

Franţa – Croaţia (Handbal, Campionatul European)

Atât de echilibrată este această confruntare, încât ambele echipe primesc cotaţii identice la victorie. Erau cele mai bune din Europa în urmă cu trei-patru ani, însă nivelul lor a mai scăzut în ultima perioadă. Se menţine totuşi pe lista favoritelor la trofeu, demonstrând acest lucru în prima fază a grupelor, pe care au încheiat-o cu punctaj maxim. Franţa şi Croaţia şi-au împărţit victoriile în mod egal în ultimele patru partide directe.

New York Knicks – Brooklyn Nets (Baschet, NBA)

ADVERTISEMENT

Derby-ul oraşului New York îşi consumă cel de-al doilea episod al sezonului în această noapte. După un debut catastrofal, Knicks şi Nets şi-au revenit, reintrând în cursa pentru locurile de play-off. Fără îndoială, cei din Brooklyn au un lot superior, însă New York deţine în componenţa sa un jucător mai bun decât oricare altul din tabăra rivalei: Carmelo Anthony, în mare formă şi în această stagiune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri