Pariezi pe duelurile din Liga Europa? EVITĂ aceste meciuri!

Alin Miu   
în Pariuri sportive
20/02/2014, 10:28
Pariezi pe duelurile din Liga Europa? EVITĂ aceste meciuri!

Liga Europa ne oferă foarte multe partide joi, iar cîteva dintre ele sînt foarte echilibrate. Exceptînd cazul lui Juventus, care are un meci uşor cu Trabzon, sau Porto cu Frankfurt care la fel, pare destul de dezechilibrat, majoritatea meciurilor necesită atenţie înainte de a fi puse pe bilet. Mai jos aveţi o listă a meciurilor pe care ar fi bine să le evitaţi.

Cernomoreţ – Lyon (fotbal, Liga Europa)

Lyon este în revenire de formă, cu multe puncte cîştigate în ultimele etape. Mai mult, francezii au cîştigat şi în ultima rundă, scor 3-1, cu Ajaccio, fosta formaţie a lui Adi Mutu. Gazdele în schimb, au campionatul întrerupt şi a trecut mai bine de o lună de la ultimul meci oficial jucat. Mai mult, Ucraina este măcinată în aceste zile de protestele din Kiev, aşa că jucătorii sînt mai mult cu gîndul la ce se întîmplă acolo decît la fotbal. Cel mai bine evităm acest meci, deoarece nu putem anticipa cît de concentraţi sînt la joc ucrainenii, dar nici cîtă importanţă alocă Lyon acestei partide.

Maccabi Tel Aviv – Basel (fotbal, Liga Europa)

Cele două formaţii se reîntîlnesc după aproximativ jumătate de an. Ultimele două meciuri dintre cele două echipe a avut loc în preliminariile Ligii Campionilor, cînd Basel s-a impus în dubla manşă, după 1-0 acasă şi 3-3 în deplasare. În urma acelui meci, israelienii au ajuns în Liga Europa iar elveţienii în Liga Campionilor. Grupa cu Schalke şi Chelsea a fost prea puternică pentru aceştia şi s-au văzut nevoiţi să revină în cea de-a doua competiţie ca importanţă. Ambele formaţii practică un fotbal spectaculos, iar faptul că s-au mai întîlnit odată face meciul foarte echilibrat. Cel mai bine evitaţi acest meci dacă vreţi să pariaţi pe Liga Europa.

 

Închide ×