Life

Părintele Calistrat, critici dure pentru Anamaria Prodan după bătaia cu Reghecampf: „Limbajul de mahala descalifică speța umană”

Anamaria Prodan a fost aspru criticată de părintele Calistrat după ce impresara și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.
26.09.2022 | 17:13
Parintele Calistrat critici dure pentru Anamaria Prodan dupa bataia cu Reghecampf Limbajul de mahala descalifica speta umana
Anamaria Prodan, criticată de părintele Calistrat. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a bătut în plină stradă cu (încă) soțul Laurențiu Reghecampf, părintele Calistrat a pus-o la zid pe Anamaria Prodan. Preotul susține că impresara aduce, astfel, un prejudiciu imaginii mamei sale, regretata Ionela Prodan. În plus, consideră că limbajul și comportamentul său nu sunt demne de o femeie.

Anamaria Prodan, aspru criticată de părintele Calistrat. Ce spune despre limbajul și comportamentul impresarei

Cu două zile înainte de botezului fiului său și al Corinei Caciuc, Laurențiu Reghecampf s-a bătut parte în parte cu Anamaria Prodan, cea care din punct de vedere legal este încă soția sa. Totul s-a întâmplat în fața locuinței lor din Snagov.

ADVERTISEMENT

În prezent, dosarul s-a mutat în instanță, iar antrenorul s-a afișat cu ochiul vânăt la creștinarea băiatului său. Părintele Calistrat a criticat aspru atitudinea avută de celebra impresară. Din punctul de vedere al reprezentantului Bisericii, Anamaria Prodan pătează imaginea pe care mama sa, Ionela Prodan și-a clădit-o prin zeci de ani de muncă.

„Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreață admirată, iar dânsa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate.

ADVERTISEMENT

Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta. Copilul să nu simtă distanța dintre voi și să crească frumos”, a declarat părintele Calistrat la România TV, citat de StarPopular.

Părintele a adăugat că, pe viitor, fiul Anei și al lui Reghe va avea de suferit de pe urma a ceea ce se întâmplă acum între părinții lui. În plus, din punctul său de vedere, „nu-i stă  frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”.

ADVERTISEMENT

„Limbajul ăsta de mahala descalifică speța umană”

Pe de altă parte, părintele Calistrat a susținut că Ionela Prodan ar suferi dacă și-ar vedea fata într-o asemenea ipostază. Totodată, despre limbajul avut de Anamaria Prodan, preotul spune că îi acoperă estompează feminitatea.

„Dacă doamna Ionela Prodan, o artistă cunoscută de tot poporul, ar fi trează și ar auzi că fata ei are un asemenea limbaj, nu știu daca i-ar face demnitate.

ADVERTISEMENT

Mai ales ca ea a fost o femeie foarte atentă și calculată în ceea ce privește comportamentul în societate și niciodată nu a lăsat loc de asemenea interpretări publice. Limbajul ăsta de mahala descalifică speța umană și eradichează total finețea feminină”, a mai susținut preotul.

ADVERTISEMENT