News

Părintele Constantin Necula, mesaj pentru ministrul Marcel Vela: ”Cine nu are urechi de auzit să nu audă”

22.05.2020 | 10:54
Parintele Constantin Necula mesaj pentru ministrul Marcel Vela Cine nu are urechi de auzit sa nu auda
ADVERTISEMENT

Părintele Constantin Necula a avut un mesaj pentru ministrul Marcel Vela, la finalul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care șeful MAI a susținut-o pe pagina sa de socializare.

Părintele Constantin Necula, mesaj pentru ministrul Marcel Vela: ”Cine nu are urechi de auzit să nu audă”

Părintele Constantin Necula a avut o intervenție surpriză la finalul sesiunii obișnuite de întrebări şi răspunsuri a ministrului Facerilor Interne, Marcel Vela, care a avut loc joi seara.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul preot din Sibiu nu a ezitat să-i mulțumească oficialului Guvernului Orban pentru omenie şi pentru că a fost alături de Biserica Ortodoxă în situaţii foarte grele.

Lăcașurile de cult din țara noastră au avut mult de suferit de pe urma pandemiei de COVID-19 și a măsurilor de izolare luate de autorități.

ADVERTISEMENT

În dese rânduri, ministrul Marcel Vela a venit cu inițiative și intervenții pentru ca biserica și enoriașii să păstreze legătura. De Paște, șeful MAI chiar a semnat un acord cu conducerea Bisericii Ortodoxe pentru a înlesni accesul credincioșilor la prescură.

Constantin Necula nu a uitat acțiunile lui Marcel Vela și i-a mulțumit public. ”Vă mulţumesc pentru omenie pentru că aţi fost alături de biserică în situaţii foarte grele şi cine nu are urechi de auzit să nu audă.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să refacem împreună frontul comun spiritual şi de echilibru duhovnicesc al unei ţări extrem de rănită, cu pandemia urii, care este mai grea decât pandemia cealaltă. Cred că mesajul este limpere”, a declarat părintele Necula, conform News.ro.

Părintele Necula: ”Vreau o Românie cu oameni de caracter”

În intervenția sa din sesiunea online a ministrului Vela, părintele Necula a mai afirmat că şi-ar dori foarte mult ca ”România să beneficieze de oameni de caracter, de oameni care să stea, prin rezistenţa caracterului, în faţa valului de provocare inerentă unei ţări, într-o lume a provocărilor”.

ADVERTISEMENT

”Mă rog să treacă valul cât mai departe de ţară şi să rezistăm pe un ţărm de linişte. Tare mult ar avea nevoie ţara de un oftat de odihnă, într-o lume cu prea multă ură”, a încheiat preotul Constantin Necula.

ADVERTISEMENT