Life

Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”

Părintele Pimen Vlad, declarații despre gestul uimitor făcut de Gigi Becali. Totul a fost un semn divin din partea Maicii Domnului.
06.05.2024 | 19:49
Parintele Pimen Vlad adevaruri nespuse despre Gigi Becali A fost miracol de la Maica Domnului Aveti pamant acolo
Părintele Pimen Vlad a povestit gestul uimitor făcut de Gigi Becali. Sursa foto: Freepik, Facebook, Hepta
ADVERTISEMENT

Părintele Pimen Vlad este unul dintre cel mai cunoscuți duhovnici. Acesta este starețul Chiliei ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică” de la Schitu Lacu din Muntele Athos. O viață întreagă, părintele a comunicat cu Dumnezeu, iar rugăciunile sale au fost mereu ascultate.

Părintele Pimen Vlad, dialog minune cu Maica Domnului

Dumnezeu face minuni, iar părintele Pimen Vlad poate confirma asta. În urmă cu ceva timp, duhovnicul primea constant apeluri din partea unui femei din Cosmopolis, cartierul cunoscut din București. La capătul firului, femeia avea o dorință arzătoare pentru comunitate.

ADVERTISEMENT

Femeia îl suna insistent pe părintele Pimen Vlad pentru a-si spune supărarea sa. Și anune, faptul că în tot cartierul nu există nici măcar o biserică. În ciuda faptului că sunt erau locuitori, nu a fost ridicat nici măcar un locaș de cult.

Femeia a povestit că a discutat cu mai mulți dezvoltatori imobiliari, dar toți i-au întors spatele. În acel moment, aceasta a știut că salvarea ei este părintele Pimen Vlad.

ADVERTISEMENT

”Eram în Athos și o doamnă m-a sunat timp de un an. Spunea mereu ‘Părinte, suntem o comunitate destul de mare, n-avem o bisericuță aici. Rugați-vă să ne dea Maica Domnului un pic de pământ.’”, a povestit părintele în cadrul podcastului ”Acasă la Măruță.”

Părintele Pimen Vlad: ”Când am văzut, am știut clar că totul se rezolvă”

Fiind în Athos, părintele Pimen Vlad știa că nu are ce să facă, dar s-a lăsat în voia Domnului. Atunci, a purtat un dialog cu Maica Domnului și i-a cerut un singur lucru. Și anume, să îi dea un semn că el este cel care poate rezolva problema locuitorilor din Cosmopolis.

ADVERTISEMENT

”Maica Domnului, dacă este voia Ta ca eu să intervin cumva în situația asta, te rog un singur lucru. Să mă sune azi domnul Becali care nu m-a sunat niciodată. Știam că are numărul meu că era public, dar nu mă suna.”, a povestit părintele.

Dumnezeu și Maica Domnului i-au ascultat mesajul și i-au trimis semnul care confirma totul. La scurt timp, miracolul s-a întâmplat, iar părintele Pimen Vlad a primit un apel de la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost pentru prima dată când latifundiarul din Pipera l-a sunat pe duhovnic. În acel moment, Părintele Pimen Vlad a știut că problema locuitorilor din Cosmopolis se va rezolva.

”După două ore m-a sunat domnul Becali. L-am întrebat: ‘Aveți pământ în zona Cosmopolis?’, iar el mi-a răspuns: ‘Am, dar de ce?’. Am continuat să îi spun: ‘Uite, oamenii de acolo au nevoie de o biserică.’ Atunci, Gigi Becali a spus: ’Cine a zis, să ia legătura cu mine.’ Și le-a dat 2.000 de metri pătrați acolo.”, a mai spus părintele în cadrul podcastului amintit.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat...
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă