Life

Părintele Vasile Antonie Tămaș, mesaj pentru vedetele de la Survivor România 2022. “Avem bătrâni la care trebuie să le ducem mâncare”

Preotul Vasile Antonie Tămaș, din Covasna, este recunoscut pentru campaniile sale de ajutorare a oamenilor sărmani. Acum, acesta a avut un mesaj pentru vedetele de la Survivor România 2022.
26.01.2022 | 22:28
Parintele Vasile Antonie Tamas mesaj pentru vedetele de la Survivor Romania 2022 Avem batrani la care trebuie sa le ducem mancare
Părintele Vasile Antonie Tămaș, mesaj pentru vedetele de la Survivor România 2022
ADVERTISEMENT

Preotul Vasile Antonie Tămaș a avut un mesaj neobișnuit pentru vedetele care participă la Survivor România 2022.

Acesta i-a îndemnat să vină să-i dea o mână de ajutor și să nu-și mai piardă timpul la televizor.

ADVERTISEMENT

Preotul este cunoscut în toată România, după ce a ajutat sute de oameni sărmani.

Părintele Vasile Antonie Tămaș, mesaj pentru vedetele de la Survivor România 2022

Preotul Vasile Antonie Tămaș are o propunere pentru vedetele care participă la Survivor România 2022. Acesta le-a transmis că le așteaptă să-i dea o mână de ajutor în campaniile sale de ajutorare a oamenilor sărmani.

“Apel către vedete

Fac un apel către vedetele de la emisiunea Survivor România: În loc să vă jucați ca și copiii la televizor, mai bine veniți la noi în Inima României. Avem câteva sute de bătrâni la care trebuie să le ducem lemne și mâncare.

ADVERTISEMENT

Puteți crăpa lemne, le puteți așeza, puteți mătura zăpada, puteți face ceva util pentru țară, cu adevărat! Puteți face aceste lucruri îmbrăcați în Burberry și tatuați. Cică tatuajele cresc puterea cu care loviți lemnele cu toporul, așa se zice din bătrâni. Vă facem și o plajă, avem în zonă balastiere cu nisip.

P.S. Noi asigurăm machiajul. Bătrânii mai au probleme cu inima!”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook. 

ADVERTISEMENT

Părintele are o mulțime de urmăritori pe Facebook, acolo unde anunță mereu nevoile oamenilor sărmani. Acesta este cunoscut în toată România, după ce a ajutat sute de persoane.

Imediat, postarea a adunat zeci de comentarii. Cei mai mulți consideră că nicio vedetă  de la Survivor nu va dori să-i dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

“Sunt plătiți cu bani grei acolo în Dominicană, în inima României ar trebui să muncească benevol, deci unde-i mai bine? La joaca de copii, sau ajutor pentru bătrâni.”

“Foarte adevărat domnul părinte dar așa zis vedetele câștiga foarte mulți bani pentru ce fac acolo.”

“Acolo s-au dus pentru bani, nu cred că le arde lor de voluntariat!”

“Credeți că aia s-au dus acolo așa, de dragul aventurii ? Toți sunt cu gândul la bani. Daca nu erau banii în joc, nu mergea nimeni.”

ADVERTISEMENT