Life

Părintele Vasile Ioana are Covid. “Știința și credința ne vindecă”. Ce sfaturi are pentru cei bolnavi

Părintele Vasile Ioana a anunțat că a fost infectat cu coronavirus și se află acasă în izolare. Cunoscutul preot are și câteva sfaturi pentru cei care trec prin astfel de momente.
08.10.2021 | 11:37
Parintele Vasile Ioana are Covid Stiinta si credinta ne vindeca Ce sfaturi are pentru cei bolnavi
ADVERTISEMENT

Părintele Vasile Ioana de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi a anunțat că are Covid-19.

Acesta a postat un filmuleț în care spune că starea sa de sănătate este bună, având doar o formă ușoară.

De asemenea, cunoscutul preot a oferit și câteva sfaturi care îi pot ajuta pe cei care au aceeași boală.

ADVERTISEMENT

Părintele Vasile Ioana are Covid. “Știința și credința ne vindecă”. Ce sfaturi are pentru cei bolnavi

Îndrăgitul părinte Vasile Ioana are coronavirus. Acesta a postat un filmuleț în care a descris simptomele pe care le-a avut și a anunțat că se simte bine, pentru că are doar o formă ușoară.

Părintele Vasile Ioana care slujește la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi se află în izolare, la țară, în casa bunicilor săi din comuna Călinești, județul Argeș.

ADVERTISEMENT

“Sunt izolat departe de București, în casa bunicilor unde am crescut pentru că sunt bolnav, am Covid-19. Vreau să vă trimit de aici un mesaj de încurajare și speranță.

Puteți să treceți prin această boală fără să ajungeți la spital. Știința și credința ne vor vindeca! Acestea nu se exclud. Amândouă ne ajută să ne vindecăm sufletește și trupește. Am puseuri de temperatură în anumite momente, dar îmi iau tratamentul și mă simt bine.

ADVERTISEMENT

Nu îmi este frică. Știu că Dumnezeu este cu mine și îmbin știința medicală cu credința în Dumnezeu. Am nădejde că voi reveni în biserica mea”, a transmis acesta în filmulețul postat pe pagina de facebook.

Ce sfaturi are părinte Vasile Ioana

Părintele Vasile Ioana îi îndeamnă pe toți românii să se testeze cât mai des. În cazul în care apar și simptome este obligatoriu să se facă și un test PCR. Foarte important este ca apoi cel bolnav să vorbească cu medicul de familie pentru a primi tratamentul.

ADVERTISEMENT

“Dacă iei tratamentul de la început șansele să te vindeci sunt foarte mari. Medicul mi-a recomandat din prima clipă, iar eu am luat, antiviral, antibiotic, anticoagulant, antitermic și vitamine.

Ca să aveți o pace ar trebui să aveți aceste lucruri în casa voastră deja, dar și teste. (…) Ca să nu ajungeți la spital, știința și credința ajută omul să se vindeve “, a spus părintele Vasile Ioana.

ADVERTISEMENT
Tags: