Life

Părintele Vasile Ioana, sfat pentru credincioşi. Ce nu se face de Învierea Domnului: “Nu e despre mâncare”

Părintele Vasile Ioana are un sfat important pentru credincioși înainte de sărbătoarea Învierii Domnului. Iată ce nu trebuie să facă creștinii de Paște.
20.04.2022 | 09:58
Parintele Vasile Ioana sfat pentru credinciosi Ce nu se face de Invierea Domnului Nu e despre mancare
Părintele Vasile Ioana, sfaturi pentru credincioși înainte de Paște. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Părintele Vasile Ioana a transmis un sfat important pentru credincioși înainte de Învierea Domnului. Acesta a explicat ce nu trebuie să facă creștinii de Paște.

Părintele Vasile Ioana, sfat pentru credincioși

Cu câteva zile înainte de Sfintele Paști, părintele Vasile Ioana a transmis un mesaj important pentru credincioși. Duhovnicul lui Dan Negru a explicat care este adevărata însemnătate a acestei sărbători atât de importante pentru creștinii de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Părintele a subliniat faptul că Învierea Domnului nu este despre mâncare și băutură, lucru pe care ar trebui să-l înțeleagă toți credincioșii.

De asemenea, preotul a ținut să precizeze că Paștele nu este „despre băute și despre dezmățuri și despre alte păcate”, nici măcar despre iepuraș, ci despre Învierea lui Iisus Hristos. Toți credincioșii ar trebui să țină cont de acest lucru, după cum a transmis părintele.

ADVERTISEMENT

„Toți creștinii ar trebui să înțeleagă Paștele nu e despre mâncare și băutură, că Paștele nu este despre iepuraș, că Paștele nu este despre băute și despre dezmățuri și despre alte păcate.

Paștele este despre Iisus Hristos, care prin moartea Lui ne-a dăruit nouă viața Lui. El a omorât moarte cu moartea Lui, cu sacrificiul Lui și victoria învierii Lui ne-a dăruit-o nouă. Noi ar trebui să gustăm din Învierea Lui și să vrem să fim cu El.

ADVERTISEMENT

Acest Paște are sens dacă și noi Înviem odată cu El. Cum, la Prohod suferim cu El, pe drumul crucii, acum de Paște să ne și bucurăm cu el.”, a declarat părintele Vasile Ioana pentru wowbiz.ro.

Preotul Vasile Ioana este, totodată, și duhovnicul lui Dan Negru, prezentatorul noii emisiuni de la Kanal D, Jocul Cuvintelor.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a trecut printr-o cumpănă la un moment dat și a fost refuzat de preoții de la bisericile pe carele-a vizitat pentru a cere ajutor. Dan Negru l-a cunoscut pe părinte prin intermediul soției sale, Codruța Negru.

ADVERTISEMENT
Tags: